To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 26 November 2010

Filem sexs melayu mampu pecah panggung


Filem 2 alam terbitan dR Rozmey sudah di tayangkan di pawagam. Angan2 besar penerbitnya mahu mengsasarkan kutipan RM40 juta. wah ini sudah rekod angan2 filem melayu. kah kah kah kah...

dR Rozmey mungkin ingat ini negara India yg penduduknya beratus juta dan rakyatnya suka menonton filem. Orang malaysia hari ini dah tak suka tengok filem yang tak real yang merepek dan bukan dalam kenyataan yang sebenar. Orang Malaysia hari ini hanya suka menonton filem yang real dan pendek dan tak perlu berfikir.

Sebab itulah hari ini ramai rakyat Malaysia mengunakan Handphone yang ada video. Mereka boleh tengok filem melayu yang real secara percuma. Filem pendek ini di ambil di berbagai lokasi. dalam hutan, dalam bilik, dalam kereta, atas moto malah dalam lonkang pun ada.

Mat rempit pun suka filem pendek melayu, Pak lebai pun suka juga tengok filem real melayu dalam handphone ni. Yang membezakan cara tontonan antara mat rempit dengan Pak Lebai ialah tempat mereka nak tengok gambaq melayu pendek ni. Mat Rempit tak hipokrit, mereka tengok kat mana2 pun boleh tapi Pak lebai nak tengok gambaq ni kena menyorok-nyorok sebab kebanyakan Pak Lebai hipokrit.

oleh itu dR Rozmey bolehlah fikir2kan kalau nak buat filem. Buat saja filem pendek tapi real. Tentu pecah panggung dengan semua golongan. Kah kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve