To Live Is to Die

free counters

Isnin, 6 Disember 2010

DOKTOR GIGI MATI DI TOLAK JATUH BANGUNAN
Encik Joyo yang asalnya seorang Doktor gigi tetapi memilih untuk berlakon kerana sudah tidak dapat cari makan lagi setelah parti ketuanan kalah di Selangor.

SPRM hari ini telah di beri satu dialoq untuk melakunkan satu babak menangkap seorang Doktor Gigi yang di katakan telah menjadi kaya raya yang amat sangat hasil dari menjadi seorang doktor gigi sehinggakan telah berjaya membina sebuah pondok menunggu durian runtuh di sebuah ladang.

Ini adalah setelah Doktor gigi tersebut telah bersetuju untuk turut menjayakan drama ini yang akan di terbitkan oleh sebuah syarikat perfileman terbesar di Malaysia iaitu UMNO

Namun begitu Waktak utama dalam drama ini iaitu Doktor gigi tersebut di katakan engan untuk membuat adengan stunt terjun bagunan seperti yang telah di tulis dalam skrip drama tersebut. Dia di katakan tidak berani kerana tak biasa dengan bangunan tinggi. Ini adalah kerana rumah bangglonya tidak seperti rumah pangsa 30 tingkat orang miskin di Kampung Melayu ayaq Itam P.Pinang.

Setelah berbincang dengan beberapa pelakon tambahan, SPRM bersetuju agar adengan tolak jatuh bangunan itu di lakukan hanya di tingkat bawah. ini adalah kerana babak tolak jatuh bangunan telah pun di buat oleh mereka. Oleh itu untuk babak itu SPRM akan mengunakan keratan filem yang telah mereka lakukan pada seorang cina satu masa dahulu.

filem ini di jangka kan di tayang untuk tontonan umum pada hari raya Krismas nanti.
Ini adalah rumah Dr joyo, pelakon utama drama yang akan di jayakan bersama dengan SPRM nanti. Rumah ini di gunakan untuk mengelentong orang Selangor yang dia adalah dari keturunan Jawa yang zuhud.

SPRM yang juga pelakon tambahan dalam drama ini telah menyediakan tempat untuk adengan stunt terjun bangunan. Pelakon stunt masih di cari...


Rumah seorang AJK PASTI P.Pinang yang benama Lebai zan juga mungkin akan di gunakan untuk adengan SMS...

Blackend Is The End

Dyers Eve