To Live Is to Die

free counters

Selasa, 28 Disember 2010

PERKASA ITU TOKEY CINA - TOKEY CINA ITU PERKASA


Ini berita ketuanan melayau pulak. Ini berita pasai orang kaya melayu yang sudah pening kepala sebab sudah tak boleh cari makan di 4 negeri. Ini semua kaki kelentong melayu. Ini Perkasa di tubuhkan umno untuk mengelentong orang melayu.

Hari hari maki sama cina tapi bila jumpak tokey cina ini Perkasa punya orang kasi jual itu melayu punya tanah. Ini Perkasa adalah agenda tokey untuk kelentong orang melayu. Ini Perkasa sebenarnya di taja oleh tokey tokey untuk menupu melayu bagi menjual apa yang saki baki melayu ada pada tokey.

Presiden Perkasa kaki pengecut yang ada banyak syer sama itu tokey cina. Kalau tokey Cina tarak bela sama ini presiden perkasa apa macam dia mau hidup? Kalau tokey tarak kasi makan sama ini Presiden Perkasa sudah lama dia mampus.

Tapi mamat umno kat bawah memang kurang akal. Ini Perkasa punya orang sudah kaya raya tapi depa masih pakai kereta wira. Mamat Umno tak tahu ini Perkasa kaki penyamun harta orang melayu.

..................................................................................

PERKASA mahu PEMANDU versi Melayu
Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) menggesa kerajaan menubuhkan sebuah jawatankuasa yang setara dengan Unit Pengurusan Prestasi dan Pelaksanaan (PEMANDU) bagi menangani agenda bumiputera.

bumiputera economic congress 290510 congress secretary zubir harunMendakwa unit kerajaan itu tidak berkesan menangani agenda itu, Pengerusi Biro Ekonomi PERKASA Zubir Harun (kiri) berkata badan baru itu boleh memfokuskan kepada usaha meningkatan kebajikan ekonomi kepada orang Melayu.


"Tiada komitmen daripada pelbagai agensi dalam pelan tranformasi mereka," dakwanya.

Katanya, badan itu boleh dinamakan Unit perancangan, Perlaksanaan dan Pemantauan Prestasi Ekonomi Bumiputera.

"Ketua pegawai eksekutifnya patut diberikan kedudukan menteri. Jika tidak, ia hanya menjawab kepada perdana menteri," kata Zubir yang juga naib presiden PERKASA.

Beliau juga menambah, kebanyakan makmal yang ditubuhkan bagi mengkaji kebajikan ekonomi bumiputera juga tidak berkesan setakat ini.

UNDILAH SEKUTU ABU NAWAS "LEMAN"

Blackend Is The End

Dyers Eve