To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 1 Januari 2011

Prof Madya Dr Ahmad Nizamuddin Perangai Tak senonoh, Ajak orang masuk bilik tengok dia menutuh


Ini berita orang bodoh tapi berasa dirinya pandai. Mengapa aku kata dia bodoh? Sebab mamat ni ajak orang masuk bilik tidoq dia untuk tengok dia merton dengan bini dia. Ini kerja orang gila. Ini kerja orang yang kuat imaginasi sexs macam kawan baik aku Lebai zan.

Biaq pi la kalau hang nak suruh orang tengok macam mana hang menutuh tapi awat hang suruh orang lain pun buat macam hang sama. Hang jangan ingat semua orang perangai macam hang. MB Khalid bukan perangai buruk macam hang dan Lebai zan tu.

Inilah umpamanya kalau bagi setan Kusrin jadi SUK. Setan Kusrin ni kerjanya ialah tengok apa yang MB Khalid buat. Setan Kusrin ni ejen umno yang cukup jahat seperti mana jahatnya orang Pas yang sedang berkompromi dengan umno sekarang ni untuk kerajaan perpaduan.

Oleh itu kepada MB Khalid gua nak kasi ingat, jangan kasi setan Kusrin masuk mesyuarat EXCO. Suruh dia tunggu dekap pondok pak guard. Kalau lu kasi itu Setan Kusrinmasuk juga maka samalah macam lu ajak orang lain masuk bilik lu sama lu punya bini...

...........................................................................

KHUSRIN-INTEGRITI PELANTIKAN KHUSRIN TIDAK PERLU DIRAGUI - PENGANALISIS POLITIK

Pelantikan Datuk Mohd Khusrin Munawi sebagai Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor tidak perlu diragui oleh kerajaan negeri itu kerana penjawat awam sentiasa dituntut supaya berintegriti dan profesional dalam melaksanakan tugas mereka, menurut seorang penganalisis politik tempatan.

Pensyarah Sains Politik Universiti Kebangsaan Malaysia Prof Madya Dr Ahmad Nizamuddin berkata dakwaan kerajaan Selangor kononnya pelantikan bekas Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor itu dibuat atas kepentingan politik Barisan Nasional (BN) hanyalah intepretasi yang tidak boleh dijadikan asas.

"Dakwaan tersebut kurang berasas kerana Mohd Khusrin belum memulakan tugas, malah lantikan tersebut juga hanya akan berkuat kuasa mulai 1 Jan ini. Tentunya andaian seperti itu tidak boleh digunakan," katanya ketika dihubungi.

Oleh itu, beliau berkata rasa tidak puas hati kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor berhubung perkara itu tidak berasas.

Katanya, kerajaan PKR Selangor sebenarnya berasa tercabar kerana lantikan itu dibuat di luar pengetahuan mereka.

Blackend Is The End

Dyers Eve