To Live Is to Die

free counters

Ahad, 19 Disember 2010

BERSETUBOH DALAM MASJID
Sejak kebelakangan ini nampaknya lebai Jamil sering saja keluaq surat habaq. Maklumlah orang yang jual agama ni memang gila glamer. Lebai Jamil kemarin suruh Jakim pantau sexs songsang la pulak. Menantang apa sexs songsang tu? Tanya Lebai Zan tentu dia tau sebab Lebai Zan ni peminat gambaq blue no 1 kat kampung aku.

Kata Lebai ni "kegiatan tidak sihat itu perlu dipantau dan diambil tindakan tegas kerana perbuatan kumpulan terbabit boleh mencemarkan kesucian agama Islam dan dikhuatiri ramai yang lemah pegangan agama mudah terpengaruh."

Betul jugak kata lebai Jamil ni. Perkara2 yang mencemarkan agama Islam memang patut di benteras. Tutuh juboq ni memang haram di sisi agama Islam tapi tibai puki Mongolia tak haram sebab yang menibai puki mongolia tu kawan Lebai Jamil. Lesbian itu haram tapi Tambi Kecik kat Melaka tutoh budak bawah umoq tak haram sebab yang menutoh tu Jamil kata tambinya kecik, kalau besaq mungkin haram la kot.

Kalau nak menutoh dalam masjid pun tak apa asalkan yang menutoh tu umno. Tapi kalau laki bini nak menutoh dalam selimut pun haram kalau tak sokong parti lebai jamil.

Orang kedah tentu bangga sebab lebai Jamil orang negeri depa. Orang Kuala ketil kata lebai jamil ni nak ubah umno dari dalam. Kah Kah kah.


......................................................................................................

LEBAI JAMIL KATA INI HARAM

ORANG KAMPUNG MEMALI NI DI BUNUH SEBAB KATA SOKONG UMNO HARAM
INI KAWAN SATU JEMAAH DENGAN LEBAI JAMIL. TAMBI KAWAN LEBAI JAMIL NI KECIK. HUKUM MENGONGKEK DENGAN MENGUNAKAN TAMBI YANG KECIK LEBAI JAMIL KATA HARUSS....

INI ORANG KENA BUNUH SEBAB DIA BELI BENDERA TAK GUNA LEBAI JAMIL PUNYA SUPPLIER MAKA HUKUMNYA HARAM. PERBUATAN YANG HARAM HUKUMANNYA TOLAK BANGUNAN SAMPAI MAMPUS.

NAK KONGKEK HUKUMNYA HARUS TAPI HENDAKLAH DI BUNUH SELEPAS DI KONGKEK. LEBAI JAMIL TENTU ARIF DALAM BAB NIKAH KAWIN NI. NAK DI BIN KAN SAPA ANAK MENAKAN LEBAI JAMIL NI?
INI ENCIK JAMIL BUKAN LEBAI JAMIL. ENCIK JAMIL KAWIN 3 TAPI LEBAI JAMIL TAKUT BINI TAK BERANI NAK KAWIN LEBIH. LEBAI JAMIL SEMBANG BAB RUMAHTANGGA ISLAM MACAM PUKIMAK TAPI BALIK RUMAH LEBAI JAMIL KENA JERKAH DENGAN BINI.KAH KAH KAH

INI BARU LEBAI JAMIL. ORANG KEDAH DARUL AMAN
..............................................................................................................

Kumpulan gay makin berani promosi gaya hidup secara terbuka

ALOR SETAR: Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom mengarahkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) memantau kegiatan kumpulan pengamal seks songsang, termasuk gay yang kini semakin berani mempromosikan gaya hidup itu secara terbuka di alam siber.

Beliau berkata, kegiatan tidak sihat itu perlu dipantau dan diambil tindakan tegas kerana perbuatan kumpulan terbabit boleh mencemarkan kesucian agama Islam dan dikhuatiri ramai yang lemah pegangan agama mudah terpengaruh

"Kita mahu kegiatan itu dipantau rapi oleh pihak berkuasa dan tindakan sewajarnya diambil bagi membendung ia daripada berleluasa kerana ia boleh menjejaskan imej agama Islam," katanya ketika ditemui selepas merasmikan Karnival Antarabangsa HR Marketing dan Jom Cegah Dadah di sini, semalam.

HR Marketing adalah syarikat jualan langsung terbesar milik Bumiputera di utara Semenanjung dan mengeluarkan pelbagai produk pengguna serta kosmetik berasaskan susu kambing.

Jamil Khir berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai tindakan seorang lelaki yang mengaku berketurunan Melayu dan beragama Islam berusia 32 membuat pendedahan berani melalui blognya bahawa dia seorang gay.

Lelaki terbabit yang memperkenalkan dirinya sebagai Azwan Ismail dan bekerja sebagai jurutera selain penyair dan penulis dalam pengakuannya melalui laman web `Youtube' mendakwa dia rela membuat pengakuan terbuka itu kerana percaya seseorang itu perlu mengenali siapa dirinya yang sebenar dan berhak memberitahunya kepada orang lain.
Dalam video klip pengakuannya sepanjang dua minit 41 saat itu lelaki terbabit juga mendakwa dia mengambil masa yang lama untuk mengenali dirinya sebelum yakin dengan apa yang diamalkan itu serta masa depan kehidupannya menyebabkan ia mendorongnya membuat pengakuan terbuka berkenaan.

Pengakuan lelaki itu turut boleh dilawati melalui pautan laman sesawang ‘ohbulan' yang turut menyebut jurutera itu terpilih sebagai seorang daripada peserta kem-pen Seksualiti Merdeka yang mendapat sokongan pergerakan It's Get Better Project.

Keberanian lelaki itu membuat pengakuan terbuka turut mengundang pelbagai kecaman daripada orang ramai yang turut mendesak pihak berkuasa mengambil tindakan terhadap perbuatan itu yang melanggar norma manusia dan ajaran Islam.

Sementara itu, Jamil Khir berkata, kerajaan juga sedang memantau kegiatan pihak tertentu yang mempromosikan fahaman pluralisme dalam agama kerana ia boleh menjejaskan akidah seseorang.

Blackend Is The End

Dyers Eve