To Live Is to Die

free counters

Ahad, 5 Disember 2010

TERKINI DI ISTANA NEGARA: GANG BLACK BUAT HEAD BANGGING DEPAN AGONG.

300 orang penyokong kumpulan Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (umno) yang berhimpun di kawasan Stadium Merdeka dan berhampiran Dewan Himpunan Cina sebelum menuju ke Istana Negara untuk membuat headbanging di depan agong.

Mereka yang berpakaian Hitam ala-ala gang black metal telah beramai2 membuat head bangging semperna sokongan mereka kepada kenaikan harga air dan bantahan kepada kerajaan negeri Selangor yang memberi air percuma kepada rakyat miskin.

Menurut jurucakap kumpulan Hitam ini jika air di beri percuma kepada rakyat, bagaimanakah pemimpin umno mahu makan komisyen dari hasil jual air kepada rakyat miskin.

Perhimpunan kumpulan Hitam ini tiba2 di kejutkan oleh kehadiran beberapa orang Gang Black Metal... Kumpulan Black Metal ini telah membuat bantahan kepada Gaps atau umno kerana telah mencemarkan nama kumpulan Black Metal. Seorang juru cakap Gang Balack metal ini berkata...Umno tidak sepatutnya mencemarkan nama baik Gang Balack Metal dengan berpakaian Hitam kerana di dalam dunia ini tidak ada yang lebih jahat melainkan UMNO. Katanya lagi "walaupun kami ni bukan orang baik tapi kami taklah sejahat UMNO yang kejahatannya sehingga setan pun pening kepala.....

Berita setrusnya akan menyusul selepas ini...


Gang Jahat sedang melaungkan Hidup Melayau kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve