To Live Is to Die

free counters

Khamis, 30 Disember 2010

UCAPAN SELAMAT TAHUN BARU DARIPADA BEKAS PERAJURIT TERPUJI TANAHAIR DI PERKAMPUNGAN SUKHIRINKINI DAN SILAM (Click) mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011 kepada kawan seperjuangan berbagai kaum baik yang pulang ke Malaysia atau menetap di Selatan Thai, kepada segenap aktivis politik pembangkang yang patriotik demokratik yang sedang berjuang untuk membangun sebuah kerajaan bercorak rakyat yang demokratik, adil dan saksama, juga kepada rakan bloger berbagai aliran yang sedang dengan gigih berjuang membangkitkan kesedaran masyarakat, membongkar ketidakadilan dan menjernihkan kebenaran yang telah diselewengkan pihak berkuasa.


Kami berharap setiap kita dengan sungguh-sungguh membuat ulang kaji, mengenal kekurangan dan kelemahan kita, mengobarkan kelebihan dan mengatasi segala kekurangan. Dengan azam baru, marilah kita menyongsong tahun baru dengan langkah yang lebih gagah perkasa.

Kami juga berharap setiap kita lebih memperat perpaduan dan kerjasama. Hanya dengan bersatu barulah kita dapat mengumpul kekuatan perkasa demi menempuhi segala rintangan di jalan kemajuan.

SELAMAT TAHUN BARU!


keratan siaran selamat tahun baru 1986 JKP PKM - ehsan Muzium Sejarah Kampung Perdamaian Sukhirin

Blackend Is The End

Dyers Eve