Blackend Is The End

Jumaat, 26 November 2010

Filem sexs melayu mampu pecah panggung


Filem 2 alam terbitan dR Rozmey sudah di tayangkan di pawagam. Angan2 besar penerbitnya mahu mengsasarkan kutipan RM40 juta. wah ini sudah rekod angan2 filem melayu. kah kah kah kah...

dR Rozmey mungkin ingat ini negara India yg penduduknya beratus juta dan rakyatnya suka menonton filem. Orang malaysia hari ini dah tak suka tengok filem yang tak real yang merepek dan bukan dalam kenyataan yang sebenar. Orang Malaysia hari ini hanya suka menonton filem yang real dan pendek dan tak perlu berfikir.

Sebab itulah hari ini ramai rakyat Malaysia mengunakan Handphone yang ada video. Mereka boleh tengok filem melayu yang real secara percuma. Filem pendek ini di ambil di berbagai lokasi. dalam hutan, dalam bilik, dalam kereta, atas moto malah dalam lonkang pun ada.

Mat rempit pun suka filem pendek melayu, Pak lebai pun suka juga tengok filem real melayu dalam handphone ni. Yang membezakan cara tontonan antara mat rempit dengan Pak Lebai ialah tempat mereka nak tengok gambaq melayu pendek ni. Mat Rempit tak hipokrit, mereka tengok kat mana2 pun boleh tapi Pak lebai nak tengok gambaq ni kena menyorok-nyorok sebab kebanyakan Pak Lebai hipokrit.

oleh itu dR Rozmey bolehlah fikir2kan kalau nak buat filem. Buat saja filem pendek tapi real. Tentu pecah panggung dengan semua golongan. Kah kah kah kah

Abu Nawas Dedahkan Super Imaginasi Seorang Pak Lebai


Salam kepada semua pembaca,

Hari ini seperti yang di janjikan blog ini telah bertukar nama dari Wasiat Pejuang kepada Bicara Abu Nawas. Mengapa saya memilih nama blog ini dengan Abu Nawas. Tak perlulah saya ceritakan siapa Abu Nawas kerana anda boleh saja mendapatkan segala cerita tentang tokoh sufi ini hanyalah mencarinya di lebai Google. Namun bagi orang bahalol macam sesetengah lebai kat kampung aku Abu Nawas bagi mereka adalah orang yang jahat. Namun tak perlulah untuk menjadikan orang-orang bodoh seperti Ishak Ismail dan sekutunya kerana minda mereka cumalah setakat budak umur 3 tahun sahaja.

Sepertilah mereka2 yang di minda mereka berkata DAP itu cina, cina itu komunis dan komunis itu jahat. Mengapa mereka berkata begini? Kerana minda mereka telah di perap dengan ramuan penjajah. Jadi untuk apa kita marah kepada orang yang mindanya yg miskin ilmu ini. malulah kalau kita nak bergaduh dengan mereka yg otaknya seperti otak Ishak Ismail yg kononnya pejuang Islam paling hebat di kampung aku tu.

Maka mulai hari ini aku akan mulakan penulisan dengan isu-isu semasa di samping akan membuat selingan pendedahan manusia-manusia yang bernama Lebai Super Imaginasi, Dajaiudin dan seorang penyagak besar dalam parti PKR P.Pinang.

Oleh yang demikan selamat datang kepada peminat setia Blog Wasiat Pejuang dengan kelahiran baru Bicara Abu Nawas

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve