Blackend Is The End

Ahad, 28 November 2010

Kazim Elias Ustad Merepek Yg Syok sendiri


Kalau nak mengaji ilmu bangga diriboleh la belajaq kat ustad ni tapi kalau setakat nak huloq kat dia 2-3 puluh ringgit mintak maaflah sebab satgi satu Malaysia dia p jaja kata orang masjid buta perut sebab dia pi mengajaq tapi bagi 30 ketui saja.

adik kepada exco haram Perak ni kalau hangpa dengaq kuliah dia tak dak cerita lain melainkan cerita kehebatan dia. Ceramah dia cerita pasai dia ada ramai peminat. Kalau dia pi ceramah kawasan masjid macam pasar malam. yang syok lagi dia kata kalau search dalam google blog dia dok nomor satu...kah kah kah kah...mangkok hayun pun boleh jadi ustad kah kah kah. Bodo macam Mat Sopi kah kah kah

Ustad ni jugak kata yang dia tak suka baca blog selain dari blog dia saja...kah kah kah..macam anjing2 dajaiudin la pulak...sendiri bikin blog..sendiri tulis..sendiri komen sendiri jawab...sendiri baca...kah kah kah

Oleh itu jangan lepaskan peluang untuk mengaji kat ustad syok sendiri ni tentu dapat banyak ilmu dapat kah kah kah...ilmu syok sndiri kah kah kah

PERBELANJAAN BESAR BIK MAMA MEMBELI SELUAR DALAM BESAR DI BONGKAR

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve