To Live Is to Die

free counters

Ahad, 5 Disember 2010

HIMPUNAN: TIGA GAMBAQ GANG MERAH KENA CEKUPTERKINI DI ISTANA NEGARA: GANG BLACK BUAT HEAD BANGGING DEPAN AGONG.

300 orang penyokong kumpulan Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (umno) yang berhimpun di kawasan Stadium Merdeka dan berhampiran Dewan Himpunan Cina sebelum menuju ke Istana Negara untuk membuat headbanging di depan agong.

Mereka yang berpakaian Hitam ala-ala gang black metal telah beramai2 membuat head bangging semperna sokongan mereka kepada kenaikan harga air dan bantahan kepada kerajaan negeri Selangor yang memberi air percuma kepada rakyat miskin.

Menurut jurucakap kumpulan Hitam ini jika air di beri percuma kepada rakyat, bagaimanakah pemimpin umno mahu makan komisyen dari hasil jual air kepada rakyat miskin.

Perhimpunan kumpulan Hitam ini tiba2 di kejutkan oleh kehadiran beberapa orang Gang Black Metal... Kumpulan Black Metal ini telah membuat bantahan kepada Gaps atau umno kerana telah mencemarkan nama kumpulan Black Metal. Seorang juru cakap Gang Balack metal ini berkata...Umno tidak sepatutnya mencemarkan nama baik Gang Balack Metal dengan berpakaian Hitam kerana di dalam dunia ini tidak ada yang lebih jahat melainkan UMNO. Katanya lagi "walaupun kami ni bukan orang baik tapi kami taklah sejahat UMNO yang kejahatannya sehingga setan pun pening kepala.....

Berita setrusnya akan menyusul selepas ini...


Gang Jahat sedang melaungkan Hidup Melayau kah kah kah

TERKINI HIMPUNAN AIR : GANG BAJU HITAM BUAT PERSEMBAHAN SELEPAS SERAH MEMO


Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (UMNO) telah berjaya mengumpulkan seramai satu juta penyokong untuk menyerahkan memo kepada agung agar semua barang di naikkan. namun begitu hanya 100 orang gaps atau Umno berjaya sampai ke pintu istana dengan di iringi oleh parti kompenan Barisan Nasional iaitu Polis.

Pengerusi Gaps(UMNO), Hamidzun Khairuddin yang tiba kira-kira jam 12 tengahari,berkata kira2 999,900 penyokong Gaps atau UMNO tidak dapat hadir ke depan istana kerana terperangkap dalam kesesakan jalanraya.

Persembahan lawak jenaka ini mendapat tepukan gemuruh daripada 100 orang umno yang sedang makan nasik bungkus sambil membelik duit saguhati yang telah di beri oleh penaja...

HIMPUNAN: HERO SOSIALIS SUDAH KENA TANGKAP POLIS


Adun Kota Damansara Dr Nasir Hashim ditahan oleh pihak polis di kawasan KL Sentral ketika beliau dalam perjalanan untuk menyertai himpunan protes air Selangor di pekarangan Masjid Negara di sini.

Ahli majlis Shah Alam Sivarajan dan Setiausaha Agung Parti Sosialis Malaysia (PSM) S. Arulchelvam juga ditahan, kata pembantu peribadi kepada Ahli Parlimen Subang R. Sivarasa, Peter Chong.

“Dr Nasir, Sivarajan dan Arul telah ditahan di KL Sentral,” kata Chong kepada pemberita di sini. “Mereka dibawa ke ibu pejabat polis di Cheras,” katanya.

MAMAT UMNO LAWAN FRU


Sapa pandai teka apa mamat KETUANAN ni sedang buat lawak di pagi ahad ni kah kah kah....

FAKTA TERSEMBUNYI: KESULTANAN KERAJAAN MELAYU P.PINANG YANG RAKYAT TAK TAHU

Setelah 224 tahun P.Pinang di jual oleh Sultan Mahmud Jiwa kepada British dan setelah 51 tahun menjadi pacar yang hina kepada 3 Sultan ketuanan cina, tiba2 hari ini dalam tahun 2010 UMNO mengamuk mengatakan P.Pinang adalah milik Kedah.

Di bawah adalah gambar2 kesultanan melayu P.Pinang yang di sokong umno sejak 1957

Blackend Is The End

Dyers Eve