To Live Is to Die

free counters

Selasa, 18 Januari 2011

GAMBAR ANAK USTAZ TAIB AZAMUDIN MAKAN BESAR DENGAN PENYAMUN

Apa sudah jadi ni? Macam mana anak seorang ulama' malah seorang bekas Imam masjid negara yang kini menjadi seorang ahli parlimen Pas Baling boleh bersahabat baik dengan pencuri? Baca SINI dulu untuk tahu ceritanya.

Cuba tengok gambar di bawah ni. Wahh nampak mesra betul anak Ustaz Taib Azamudin ni dok pelahap dengan pencuri duit budak budak Pasti. Atau mungkin dia tak kenai yang dok melahap dengan dia tu pencuri sebab pencuri tu pakai lebai kah kah kah? Atau mungkin jugak anak bekas Imam masjid negara ini pakai fatwa "sokong ana hukumnya halal..lawan ana hukumnya harammmmm" kah kah kah kahSampai hari ini ibu bapa pelajar Pasti yang telah di kencing masih menunggu janji janji manis lebai yang juga AJK Pasti P.Pinang ni yang telah mencuri duit anak mereka. berita terbaru yang Abu Nawas terima lebai ini juga telah mengencing banyak lagi sekolah sekolah Pasti.

Mengapa lebai ini masih boleh lepak dengan pimpinan utama Pemuda Pas P.Pinang? Siapakah yang melindungi lebai ini? Kita tunggui saja Abu Nawas nak dedahkan segala perangai jahat lebai ini nanti...kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve