To Live Is to Die

free counters

Ahad, 9 Januari 2011

BUDAK POMPUAN PAKAI TUDUNG BEROMEN MACAM HANTU


Ini berita lagi panas dari panasnya lubang gurumit bibik yang benama Robekngah. Ini cerita malam jumaat. Ini cerita hantu dari surat habaq umno kah kah kah.

Umno memang percaya kat hantu sebab tu depa suka buat cerita hantu dalam surat habaq dan majalah nak bagi orang melayu terus jadi bodoh dengan cerita hantu.kah kah kah.

Apa pasai malam jumaat mesti ada hantu. Hantu ada tiap2 malam di hotel hotel besar bersama tokey untuk menjual tanah orang melayu. Hantu ada di pejabat SUcK Selangor untuk kacau kerajaan yang rakyat undi.

Bila pilihanraya umno akan bawak pengundi hantu untuk menipu undi. Kah kah kah hantu kongkek bibik tapi tak mau mengaku.kah kah kah...

Teoh Beng Hock pun jatuh bangunan di tolak hantu....kah kah kah sebab tu dia mati tak di bunuh dan membunuh diri kah kah kah..

Pompuan moggolis pun jadi hantu pasai ada hantu yang kongkek kemudian kasi bom kah kah kah.

Sejak dari zaman penjajah umno dah jadi hantu tak kira malam jumaat atau malam sabtu. Umno jadi hantu penjajah untuk menangkap pejuang pejuang kemerdekaan yang menentang penjajah di dalam bandar atau di dalam hutan. Bila merdeka umno terus jadi hantu untuk menjahanamkan orang melayu sehingalah hari ini.

Maka dengan sebab itu umno, suka bikin cerita hantu sebab depa memang hantu. kah kah kah..
Pi mampus la dengan cerita hantu....

Yang sebenarnya umno sedang di hantui dengan pembohogannya selama ini. kah kah kah

INI PULAK GAMBAQ MANUSIA YANG BERHANTU (Cuba click)
.......................................................................................................

Imej hantu pada malam Jumaat


GAMBAR yang dirakam sendiri oleh Safura di rumah datuknya di Mersing baru-baru ini jelas menunjukkan kemunculan imej lembaga hitam di belakangnya.

MERSING - Keasyikan seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam merakamkan wajah sendiri menggunakan telefon bimbit baru-baru ini rupa-rupanya meninggalkan igauan yang berpanjangan.

Manakan tidak, akibat perbuatan itu, Safura Zakaria, 19, turut terakam imej aneh seperti wanita tanpa wajah dengan pakaian serba hitam di rumah datuknya di Kampung Pengkalan Batu di sini pada malam Jumaat, 30 Disember lalu.

Sebaik merakam tujuh keping gambarnya sendiri di hadapan cermin pada pada pukul 8.29 malam itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar Mersing tanpa melihat rakaman yang telah dibuat.

"Apabila balik ke rumah kira-kira pukul 11 malam, saya membuka telefon bimbit untuk melihat kembali kesemua tujuh keping gambar itu.

"Namun, ada sekeping gambar itu mengejutkan kami sekeluarga apabila terdapat seperti objek hitam di bela- kang saya," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini.

Blackend Is The End

Dyers Eve