To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 22 Januari 2011

GAMBAR KETUA MENTERI SERAWAK TAYANG ISTERI PADA ORANG MISKIN SERAWAK

Cuba tengok gambar ini, lihatlah betapa bangganya orang melayu Islam bila Ketua Menteri Serawak datang bawa bininya yang bukan warganegara. Ntah apa yang ada dalam hati mereka bila dapat bersua dengan isteri Taib Mahmud yang di beli dengan harga berjuta ringgit mengunakan hasil kekayaan yang di kaut dari keringat orang miskin di sarawak.

Mengapa melayu tak mengamuk memperjuangkan ketuanan melayu bila negeri mereka di perintah oleh orang bukan melayu ini? Apakah kerana betina ini bukan orang cina atau India atau kerana betina ini adalah orang Islam?

Ini semua adalah kerana mentaliti melayu yang mudah terpegun dengan sesuatu yang mereka rasakan cantik, menarik atau hebat walaupun yang sebenarnya orang yang mereka kata cantik, menarik dan hebat itu adalah satu bangsa yang amat hina dan keji.

Akhirnya jadilah apa yang anda lihat dalam gambar ini. Gembirannya mereka ini menyambut kedatangan permaisuri mereka yang mereka agungkan walaupun sekecil kuman pun tak punya jasa pada negeri.

Usia Ketua Menteri jika mengikut hukum akal sudah tidak lama lagi di atas dunia ini dalam erti kata lain KM Serawak ini kan mampus bila bila masa saja. rakyat Serawak akan terus miskin tetapi betina arab ini akan membawa pulang segala harta milik orang miskin Serawak ke negerinya tanpa ada rasa simpati.

Hidup rakyat Serawak
Hancur Taib Mahmud...

Blackend Is The End

Dyers Eve