To Live Is to Die

free counters

Ahad, 23 Januari 2011

KEMPEN LUCAH DI TENANG - WANITA MENGAMUK KEJAR SUAMI YANG MAIN SEXS DENGAN NYONYA GUNA KONDOM

Seorang wanita hari ini telah begitu marah kepada suaminya kerana mengunakan kondom untuk bersetubuh dengannnya. Wanita yang bernama Tan Lian Hoe itu amat marahkan suaminya kerana katanya dia tidak puas bila bersetubuh kerana suaminya sering mengunakan kondom.

Kemarahan wanita ini semakin memuncak apabila dia telah membawa isu memakai kondom ini hingga ke mesyuarat kabinet dapur yang turut di hadiri oleh seorang wanita melayu gemuk yang Tukar Tiub gelarkan namanya Bik Mama.

Adalah berkemungkinan besar kondom akan menjadi barang larang jika kabinet dapur meluluskannya kelak. Maka akan tercapailah hasrat bekas Perdana Menteri yang mahukan rakyat Malaysia sampai ke tahap 70juta................................................................................
Tambah Imej
Tenang terus tertumpu pada tangan Cikgu Mala - malaysiakini

Mata pemimpin BN nampaknya terus tertumpu seputar isu sama ada calon PAS Normala Sudirman bersalam atau tidak dengan lelaki, khususnya bangsa Cina.

Pagi ini, Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Tan Lian Hoe hari ini terus menyelar pendirian muslimat PAS itu.

tenang by election day 1 230111 ismail sabri and tan lian hoe at pasar labis"Ini perkara paling asas... Bukan hanya lelaki, tetapi bila dia (Normala) bersalam dengan wanita, dia juga pakai sarung tangan. Ini tidak mesra. Adakah dia fikir tangan kita kotor,"kata pemimpin GERAKAN itu.

"Saya harap pengundi Cina berhati-hati. Kita amat bimbang berhubung isu negara Islam. Mereka mahu mengamalkan negara Islam yang ekstrim."

Isu itu mulai timbul apabila Presiden MCA Chua Soi Lek sebelum ini dilaporkan berkata, tindakan Normala enggan bersalam dengan lelaki tidak diterima oleh masyarakat Cina.

Dalam perkembangan berkaitan, Persatuan Peguam-peguam Muslim Malaysia (PPMM) pula menyatakan kegusarannya terhadap permainan politik yang didakwa tidak mengira sensitiviti agama dan adab tatasusila masyarakat.

"Isu tidak bersalam antara lelaki dan wanita bukan mahram tidak patut dijadikan bahan politik oleh mana-mana pihak," katanya sambil menambah perkara itu adalah tuntutan agama.

subashini mohd shafi court case pc 030407 zainul rijal"Saya sendiri tidak akan menghulurkan tangan bersalam dengan wanita bukan mahram. Malah saya juga akan menggunakan lapik untuk bersalam dengan isteri saya ketika berwuduk."

Dalam kenyataannya hari ini, Zainul Rijal (kiri) menasihat semua pihak agar menghormati pegangan agama seseorang kerana ia bukanlah "kecacatan" malah menggambarkan prinsip utuh yang dipegangnya.

Katanya, dalam Islam sendiri perkara itu sudah maklum dan "hanya orang yang mengambil Islam secara terpilih sahaja yang tidak mengamalkannya."

Zainul Rijal juga menggesa Chua memohon memohon maaf kerana "memperlekehkan ajaran Islam" ini dengan "cuba menggambarkan pengamal ajaran Islam adalah

Blackend Is The End

Dyers Eve