To Live Is to Die

free counters

Khamis, 20 Januari 2011

LELAKI BERPESTA SEXS DENGAN 2,500 WANITA


Ini berita sexs sebab hari ini ramai orang suka baca berita sexs. Ini cerita pasai seorang lelaki yang telah di beritakan telah meniduri seramai 2,500wanita. wah ini bermakna jika dia tidur dengan wanita itu seorang sehari maka dia memerlukan 7 tahun untuk menghabiskannya.

hebat hebat....

.......................................................................

Raja penipu tiduri 2,500 wanita

LONDON – Seorang penipu di Britain, Paul Bint, 48, mendakwa dia memperoleh lebih £2 juta (RM9.4 juta) milik sejumlah wanita yang diperdayakannya untuk membeli kereta sport, barangan kemas serta tinggal di hotel-hotel mewah, lapor sebuah akhbar semalam.

Digelar raja penipu kerana kelicikannya, Bint, 48, turut meniduri 2,500 wanita dengan menyamar sebagai seorang perunding hospital, peguam dan eksekutif bank untuk menggoda dan membawa mereka ke ranjang.

“Saya juga pernah menjalin hubungan dengan 10 wanita sekali gus dan menggunakan identiti berbeza apabila bersama mereka,” katanya.

Lelaki itu memiliki rekod jenayah seawal usia 15 tahun tetapi menyedari dia pandai menipu selepas mencuri sebuah stetoskop ketika berusia 21 tahun untuk menyamar sebagai seorang doktor di beberapa wad hospital.

Bagi mengelak disyaki oleh mangsanya, Bint banyak membaca buku mengenai pelbagai kerjaya selain memiliki daya ingatan yang baik.

Dia yang dibebaskan setelah separuh jalan menjalani hukuman penjara tiga tahun beberapa hari lalu bagaimanapun, berikrar untuk tidak lagi menipu dan mahu menjalani kehidupan berlandaskan undang-undang. – Agensi

Blackend Is The End

Dyers Eve