To Live Is to Die

free counters

Rabu, 19 Januari 2011

PILIH PELACUR DALAM AKUARIUM
PELANGGAN dipercayai sedang memilih pelacur yang dipamerkan di dalam ‘akuarium’ sebelum menikmati khidmat disediakan di sebuah rumah kedai di Kuchai Lama, Kuala Lumpur, semalam.


KUALA LUMPUR 31 Dis. – Pelbagai taktik digunakan premis pelacuran untuk menarik minat pelanggan sehinggalah ada antaranya sanggup menempatkan gadis seksi berkenaan di dalam ‘akuarium’.

Dalam serbuan di sebuah rumah kedai di Avenue Park, Kuchai Lama di sini, seramai sembilan gadis warga China ditahan polis ketika memperagakan diri masing-masing.

Selain membuat pelaburan tinggi mengubah suai premis kepada berciri moden dan mewah, pemilik premis turut menyediakan kad perniagaan yang mempamerkan gambar gadis seksi untuk promosi.

Siasatan polis mendapati, pemilihan pelacur digelar China Doll gred A itu dilakukan secara rapi dengan memilih hanya berwajah cantik dan memiliki bentuk tubuh menggiurkan.

Kegiatan dipercayai baru 10 hari beroperasi itu menawarkan khidmat seks biasa RM160 manakala pakej istimewa RM180 sejam dengan mandi bersama.

Blackend Is The End

Dyers Eve