To Live Is to Die

free counters

Selasa, 25 Januari 2011

SENARAI PENJENAYAH SIBER PAKATAN RAKYAT YANG DI KEHENDAKI - SIAP SEDIALAH KAMU MASUK ISA

Senarai di atas adalah senarai blog politik yang pro umno dan PR yang telah di keluarkan oleh Malaysia Top ranking.

Hanya dalam masa 2 bulan blog Bicara abu Nawas berbicara tentang isu semasa, blog ini telah terus menyacak naik di dalam ranking blog politik di malaysia ini. Click Sini

Dalam ranking terkini (24/1/11) yang di keluarkan oleh Top Ranking Online Blog ini telah berada di tangga 140 daripada semua blog politik termasuk blog mesra BN. Sehingga kini BAN masih menunggu ranking terkini blog ini dalam senarai blog yg mesra PR.

Blog ini juga telah berjaya mengatasi blog blog ternama seperti Manjong Mari, Chegubard, Sharpshooter, aku Budak Balun dan beberapa blog otai yang lain lagi.

Dengan ini maka telah teristiharlah bahawasanya Blog Bicara Abu Nawas kini telah dengan rasminya berada di tangga no 2 selepas blog Anak Sg Derhaka di antara semua blogger di Pulau Pinang.

Jadi kepada blogger anjing anjing YDP Pas Batu Kawan tak payah dok pakai kanta cari blog hangpa dalam senarai, memang tak jumpak sebab hangpa hanya layak bikin blog syok sendiri sahaja. Sendiri bikin blog, sendiri tulis, sendiri buka, sendiri baca, sendiri komen, sendiri syok...kah kah kah..ada pahammm wahai anjing anjing YDP Pas Batu Kawan!!! kah kah kah

Oh ya. apa sudah jadi dengan Lebai Zan? (Click Sini untuk berita AJK Pasti P.Pinang Songlap duit budak budak pasti) dengar cerita selepas dia bukan saja songlap duit Pasti Juru malah kini duit pendaftaran Pasti Kg tok Panjang pula menjadi mangsa di gunakan untuk cover kembali duit budak budak Pasti juru yang telah dia songlap tu.

Gambar kanan : Cuba tengok betul2 gambar lebai ni. Jangan dok percaya kat lebai dia tu. Dia guna lebai itu untuk menyembunyikan segala kejahatannya. Lebai ni kaki blue, lebai ni kaki songlap, lebai ni kaki kacau bini orang dan lebai ni juga kaki sms lucah. Kalau Abu Nawas fitnah sila repot polis kah kah kah. Kita tengok lama mana dia boleh dok belakon dengan belagak baik dia tu..keh keh keh..

Kepada kawan baik aku Ketua Pemuda Pas Batu Kawan , Mat Sopi.. hang jadi ketua pemuda apa kalau dah terang terang si Lebai ni dah buat salah kalau tak boleh nak buat apa. Lebih baik hang serah jawatan Ketua Pemuda tu kepada Halim lagi baguih keh keh keh.

Aku boleh gerenti kat hang yang Lebai zan sudah songlap duit Pasti Kg Tok Panjang.. kalau hang tak percaya hang mintak laporan kewangan kat dia..bukan mintak laporan kewangan saja hang suruh dia tunjuk duit sekali kah kah kah..kita tengok dia nak pi gali duit kat mana pulak nak tutup lubang duit Pasti Kg Tok Panjang yg dia dah guna untuk cover duit budak pasti juru yang dia songlap tu..keh keh keh. Kalau yg tu pun hang tak boleh buat, sah lah hang tak layak jadi ketua pemuda...

Apapun aku memang respect habis kat hang kerana kasi lebai zan menangis sorang sorang dalam rumah bila hang halang dia daripada jadi ahli Majlis (MPSP). Walaupun aku kesian kat dia pasai kuciwa tak dapat nak jadi ahli majlis tapi adalah lebih baik daripada ramai rakyat seberang perai akan kecewa bila tahu ahli majlis depa kaki songlap duit.

Ala Ketua pemuda pas Batu kawan oii tak kan hang tak tau dan mengapa hang buat tak tau yang Lebai zan ni dah songlap duit, Pak Nayan berapa ribu, duit Jimmy, Duit Mat Alip, Duit aku, duit MARA, duit Kak Salmah. Hang jugak bukan tak tau yang Lebai ni dok kacau bini orang yang nama Azizah. awat hang buat tak tau... Awat hang bersekongkol dengan kejahatan dia. awat hang simpan rahsia dia ni... keh keh keh.. selama ni dia dok perbodoh hang...


Tu dia aih rupa2nya Abu Nawas dengan ketua Pemuda Pas kawasan Batu Kawan ni kawan sedapoq time dok kena ganja 20 tahun dulu..keh keh keh..




Okeylah Abu Nawas akan bercuti dalam seminggu dua ni..lepas dari bercuti ni Abu Nawas akan bikin cerita lagi kah kah kah..

Opss tambah sikit lagi sebelum naik bas..jangan lupa undi "LEMAN" dalam raja lawak 5. Anda semua kena undi Leman sebab Leman dah tak ada kerja..Leman adalah peguam kerajaan yang kena buang kerja sebab terlibat dalam perjuangan rakyat.. Oleh itu mohon balas jasa Leman dengan mengundi Leman. Rujuk gambar kat atas untuk undi Leman...

Blackend Is The End

Dyers Eve