To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 8 Januari 2011

SURAT SULIT PERIBADI KUSRIN DI BONGKAR.. MANA DIA MAU LARI KAH KAH KAH.


Sebenarnya hari ni aku malas nak update blog, Nak suruh orang baca cerita ni saja.

BERITA PANAS: USTAZ LARIKAN DUIT BUDAK PASTI DI BUKIT MERTAJAM

Tapi bila dok tengah layan awek2 kat FB ada la sorang makcik tu mengaku yang dia dulu pernah bercinta dengan SUcK Kusrin. Namun cinta mereka sekerat jalan saja sebab SUcK Kusrin ni jenih orang yang muka tak malu.

makcik ni tak kisah sangat dengan sikapnya tu tapi yang membuat makcik ni memutuskan hubungan dengan SUcK Kusrin ialah silapnya yang suka bercakap orang putih dengan bapak makcik ni..

Sebenarnya Bapak Makcik ni cikgu bahasa orang putih. Walaupun begitu bapa makcik ni tak belagak nak cakap orang putih macam Lebai kat atas tu. Lebai tu dalam FB tulis orang putih nak habaq kata dia pandai orang putih tapi habuk pun tarak. Hidup merempat dok sapu duit budak Pasti.kah kah kah. Opss termegata pulak kat lebai.

Di pendekkan cerita, sikap SUcK Kusrin telah membuat bapa makcik ni menghalang cinta mereka. Ini telah membuat SUcK Kusrin kecewa dan telah mengutus surat kepada makcik tersebut.

Marilah kita baca kisah duka percintaan SUcK Kusrin dalam surat ini:-

Perhatian Penting: hangpa jangan dok pi cari kat blog Ikut Suka Aku surat cinta ni, comfirm dia tak dak., infomer dia lembab sebab dia bayaq murah..kah kah kah..ada ka kat infomer dia belanja roti canai dengan ais kosong saja. Kah kah kah..


Blackend Is The End

Dyers Eve