To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 14 Januari 2011

UMMI HALFIDA DEDAH SURAT CINTA ANWAR KEPADANYA - MAMPUS LA LU ANWAR KAH KAH KAH


Anwar Ibrahim sekali lagi di kejutkan oleh Ummi Halfida Binti Hassan Ali setelah kemarin di saman sebanyak 700 juta kemarin. Hari ini Al Ustazah mengajak anwar untuk berdebat pulak. Menurut sunber yang selalu mencuri seluar dalam Al ustazah, Al Ustazah mahu tajuk debat itu nanti bersekitar tentang sexs. Kata sumber tersebut beliau mendengar perbualan Al Ustazah ketika beliau masuk ke rumah al ustazah untuk mencuri seluar dalam.

Anwar ketika di hubungi oleh Abu Nawas pula berkata beliau setuju untuk menyahut cabaran Al ustazah Ummi tapi dengan syarat tajut debat tesebut ialah " Kau simpan buah dadamu di hati ku". Menurut Anwar ini adalah kerana Al ustazah Ummi sejak sekian lama ingin menunjukkan buah dadanya kepada Anwar tetapi Anwar malu untuk menjeling.

Al ustazah pula ketika menjawab sms lucah dari Abu Nawas berkata beliau bersetuju dengan tajuk debat tersebut. Namun kata ustazah dalam sms itu, beliau juga mahu meletakan syarat iaitu ketika debat semua penonton di larang berpak cu ceng atau dalam bahasa sainsnya onani. Ini adalah kerana al ustazah ada seorang yang alegik bau ayaq mani.

Tarikh dan tempat akan di tentukan oleh pencuri seluar dalam.

CLICK SINI UNTUK CERITA PENCURI SELUAR DALAM OPSS PENCURI DUIT BUDAK PASTI

.......................................................................

Debat dengan saya dulu – Ummi Hafilda


UMMI Hafilda Ali menunjukkan antara dokumen yang akan dijadikan bukti dalam kes saman yang akan difailkan di mahkamah pada sidang akhbar di USJ, Subang Jaya, Selangor, semalam. – utusan/Abdul Razak Latif


KUALA LUMPUR 13 Jan. – Ummi Hafilda Ali mencabar Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk berdebat dengannya terlebih dahulu berhubung kebenaran kes salah laku seks beliau sebelum mencabar pihak lain.

Katanya, Anwar tidak perlu berdebat dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak tentang Pelan 100 Hari yang dicadangkan pakatan pembangkang kerana ia tidak memberi sebarang faedah.

“Saya cabar Anwar berdebat dengan saya. Saya juga cabar Azmin Ali untuk berdebat dengan saya sebelum berdebat dengan Perdana Menteri,” katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.

Turut hadir pada sidang akhbar itu ialah penasihat undang-undang Ummi Hafilda, Mohd. Khairul Azam Abd. Aziz.

Blackend Is The End

Dyers Eve