To Live Is to Die

free counters

Isnin, 10 Januari 2011

VIDEO BOGEL DI ISTANA THAILAND

Wah sekarang ni hebat betul Wikileaks ni. semua cerita dia tau.. Sampai warna seluaq dalam bibik yang di robek oleh Ngah pun dia tau. Ini lagi satu pendedahan Wikileaks pasai orang besaq besaq jugak. Tapi masalahnya dia tulis orang putih, macam mana aku nak faham sebab aku ni macam SUcK Kusrin Binawe jugak tak reti orang putih....

Tapi tak pa, untuk tidak menghampakan hangpa semua aku pi jumpak SUcK Kusrin semalam untuk terjemahkan berita ni dalam bahasa ketuanan melayu kah kah kah

lepas ni kalau ada sapa2 nak suruh terjemah mai la cari aku...tapi aku terjemah bab mencarut saja..kalau bab lain hangpa pi cari SUcK Kusrin Binawe

Kalau nak lagi best punya cerita cuba click SINI

Wikileaks: Thai Crown Prince Maha Vajiralongkorn dog's birthday with naked Princess Srirasmi

Wikileaks: Hari jadi Tengku Mahkota Thai anjing Maha Vajiralongkorn dengan Princess Srirasmi bogel

On September 19, 2009, the King of Thailand, Bhumibol Adulyadej, aged 81, was admitted to hospital.

Pada 19 September, 2009, Raja Thailand, Bhumibol Adulyadej, berumur 81, dimasukkan ke hospital.

The heir apparent, Crown Prince Maha Vajiralongkorn, is poorly regarded in Thailand and the succession has clouded the brows of not only the Thai political elite, but the Thai people, who believe a period of substantial instability will follow the King's death (the King remains in hospital at the time of writing).

Bakal pemimpin, Tengku Mahkota Maha Vajiralongkorn, dengan teruk dianggap di Thailand dan penggantian telah mengawan dahi bukan sahaja elit politik Thai, tetapi rakyat Thai, yang percaya suatu tempoh ketidakstabilan cukup banyak akan menyusul kemangkatan Raja (Raja kekal di hospital pada masa menulis).

In Thailand, criticism of the Royal family is aggressively suppressed though the country's lese majeste laws. Censorship in the form of criminal sanctions, internet filtering, and economic, postal and other forms of censorship are all used to prevent just criticism.

Di Thailand, kritikan keluarga Diraja dengan agresif ditindas walaupun negara lese majeste undang-undang. Penapisan dalam bentuk sekatan-sekatan jenayah, penapisan internet , dan ekonomi, pos dan borang-borang lain penapisan semua ialah gunakan untuk menghalang hanya kritikan.

This leaked home video, commissioned to document the birthday party of the Crown Prince's dog, shows a decadent feast in celebration of the animal. It is attended by servants and the Crown Princess, who appears naked throughout, and who appears to be expected to act in a sycophantic manner.

Ini bocor video rumah, menugaskan untuk mendokumen majlis harijadi anjing Tengku Mahkota, menunjukkan satu jamuan merosot dalam sambutan binatang. Ia dihadiri oleh pekerja-pekerja dan Crown Princess, yang muncul bogel sepanjang , dan yang muncul untuk dijangka beraksi dalam satu cara mengampu.

The video spread underground among the well connected in Thailand earlier this year at which time extracts also appeared on a couple of non-Thai file sites, all of which, as far we can determine, have now been eliminated.
Penyebaran video bawah tanah antara bertalian rapat dengan orang ternama di Thailand awal tahun ini di mana masa mengambil juga muncul pada beberapa tidak Thai tempat-tempat fail, yang mana kesemuanya, sejauh kami boleh menentukan, mempunyai kini pernah disingkirkan.

On 12 November 2009, a home video was released to Wikileaks showing Vajiralongkorn and a topless Princess Srirasmi celebrating the birthday of the Prince's poodle dog. Part of this video was broadcast on the 'Foreign Correspondent' programme on the Australian government's ABC TV channel on 13 April 2010, as part of a half-hour documentary critical of the Royal family of Thailand.
Pada 12 November 2009, satu video rumah telah dibebaskan kepada Wikileaks menunjukkan Vajiralongkorn dan Princess Srirasmi dedah dada meraikan hari jadi anjing anjing poodle Prince. Bahagian video ini telah disiarkan pada 'Pemberita Asing' program pada saluran TV ABC kerajaan Australia pada 13 April 2010, sebagai sebahagian daripada dokumentari setengah jam kritikal keluarga Diraja Thailand.

In a diplomatic cable leaked by WikiLeaks, senior Singaporean foreign ministry official Bilahari Kausikan asserted that Vajiralongkorn has a gambling habit which was partly funded by now exiled former prime minister Thaksin Shinawatra.
Dalam satu kabel diplomatik dibocorkan oleh WikiLeaks, kementerian luar negeri Singapura kanan Bilahari Kausikan rasmi menyatakan Vajiralongkorn itu telah tabiat perjudian yang mana sebahagiannya dibiayai pada ketika ini dibuang negeri bekas perdana menteri Thaksin Shinawatra.



video
Warning: video may contain obscene material. Watch at own risk.
Amaran: video boleh mengandungi bahan lucah. Jam tangan pada risiko sendiri.

Blackend Is The End

Dyers Eve