To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 4 Februari 2011

PELAJAR ASRAMA BERBOGEL BERAMAI RAMAI


Hebat benar melayu ini dalam bab lucah ni..buka handphone ada gambar melayu lucah..bukak surat habaq ada cerita melayu bikin lucah..bukak blog Abu nawas pun ada cerita melayu lucah jugak keh keh keh...

Melayu ni memang hebat kalau bab cerita lucah...ada melayu pakai serban tengok pompuan tunduk sampai nak belaga tiang tapi dalam facebook tukar identiti jadi watak pompuan kemudian sembang lucah dengan pompuan... cuba baca cerita INI dan Ini

Pendek kata anda tak perlu taip perkataan MELAYU BOGEL atau MELAYU TELANJANG untuk tengok gambaq telanjang di dalam internet tetapi cukuplah sekadar anda taipkan perkataan MELAYU di Google Image atau Yahoo Images anda akan berjumpa gambar budak melayu telanjang..

Tak percaya? cubalah..elehh macam tak biasa pulak...keh keh keh..

Hidup Ketuanan Melayu....

Blackend Is The End

Dyers Eve