To Live Is to Die

free counters

Isnin, 18 April 2011

BERITA BARU MASUK : DIN BINJAI TAK KESEORANGAN DALAM LOKAP

Ha ha ha.. Nampaknya kawan aku Din Binjai tak sorang2 la dok lokap lepas ni ha ha ha.. Ada lagi blogger nak kena dengan dia pasai kata Anak Yatim kongkek ha ha ha.

Oii tu la hang pa cakap kasaq sangat..lain kali jangan la kata konkek tapi kata la dengan lembut macam ni. "Anak Yatim Besetubuh Dalam Selimut Dengan Bibiknya Yang Manja" kah kah kah..

Opss jangan saman aku.. aku tak dak duit... kah kah kah Din Binjai tak pa boss dia Ong Long Kang lawyer ha ha ha.
.................................................................................................................

Rais Yatim saman blogger Sabahkini,net -Utusan Umno

Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr. Rais Yatim telah menfailkan satu lagi saman fitnah terhadap penulis blogger Sabahkini.net, Abdul Mutalib Mohamed Daud untuk menuntut ganti rugi dan injunksi setelah mendakwa difitnah dalam beberapa siri artikel antara 1 dan 7 Januari lalu.

Writ saman tersebut difailkan melalui firma guaman Tetuan Shahabudin dan Rozima di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada 10 Februari lalu.

Dalam pernyataan tuntutan, Rais berkata, defendan pada 1 Januari lalu telah menerbitkan artikel berunsur fitnah bertajuk 'Pak Lah halalkan rogol, UMNO halalkan zina?' dan 'PKR cabar Rais sumpah laknat' dipaparkan pada 3 Januari lalu.

Sementara pada 5 dan 7 Januari berjudul 'Rais Yatim seperti belut' dan ‘Video pengakuan rakan Robe Ngah' di http://sabahkini.net/v1 bersama gambar plaintif. Peguam Norhani Nordin mewakili plaintif memberitahu pemberita, pengurusan kes itu akan didengar pada 6 Mei ini

Blackend Is The End

Dyers Eve