To Live Is to Die

free counters

Khamis, 14 April 2011

DI TANGKAP KETIKA SEDANG BAGUIH PUNYA BERJIMAK

Best jugak kerja tangkap orang berzina ni... semua boleh tengok..ha ha..cuba tengok gambaq tu.. si penguatkuasa tu punya asyik tulis,,, Fuhh ada kerja kosong lagi tak?

............................................................

PULAU PINANG 13 April - Seramai empat lelaki yang sedang asyik mengadakan hubungan seks bersama pelacur ditahan dalam Ops Noda oleh sepasukan polis di sebuah hotel di Jalan Lebuh Light di sini.

Kehadiran polis dari Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut secara mengejut itu menyebabkan ada di antara mereka nekad cuba melarikan diri tanpa seurat benang.

Bagaimanapun kesemua mereka berjaya ditahan beberapa minit kemudian.

Seramai empat pelanggan warga tempatan berusia dalam linkungan 20-an dan 10 wanita tempatan serta Indonesia berusia 25 hingga 43 tahun dipercayai pelacur ditahan dalam operasi yang bermula kira-kira pukul 4 petang itu.

Jurucakap polis berkata, hasil siasatan mendapati wanita-wanita berkenaan menjalankan kegiatan tidak bermoral itu dari pukul 12 tengah hari hingga 7 malam dengan bayaran antara RM40 dan RM70.

"Polis turut menahan seorang lelaki berusia 46 tahun yang bertindak sebagai penjaga hotel berkenaan untuk siasatan lanjut.

"Serbuan dilakukan berdasarkan intipan selama dua minggu lalu dan kegiatan pelacuran itu dipercayai bermula sejak sebulan lalu," katanya di sini hari ini.

Katanya, dalam serbuan tersebut, polis turut merampas 52 keping kondom, empat jeli KY dan tiga keping resit bilik hotel.

Kesemua yang ditahan disiasat di bawah Seksyen 372 A dan 372B Kanun Keseksaan.

Blackend Is The End

Dyers Eve