To Live Is to Die

free counters

Selasa, 12 April 2011

INI BUKAN GAMBAQ BLUE ANWAR TAPI INI GAMBAQ BLUE ANAK ORANG YANG SELALU CAKAP PASAI ANWAR

Malaysia hari ini hari hari cerita pasai blue. Kalau dulu nak cari video blue jenuh slow talk dengan tokey kedai video tapi hari ini kedai sewa video pun dah tutup pasai ramai orang dah pandai bikin filem blue sendiri.

Semua orang suka tengok gambaq blue. Mat Rock suka, Mat rempit suka, Pengerusi JKKK suka, Pak Lebai suka, orang Pas suka, orang umno pun suka, Pak Ustad pun suka jugak keh keh keh.

Lagi dasyat hari ini sapa tak suka tengok gambaq blue pun kena paksa tengok jugak. tengoklah tengoklah takut nanti kempunan pulak bila mampuih nanti.

Tak puas tengok gambaq blue orang putih, pi cari gambaq blue hong kong, tak best jugak yang Hong Kong pi cari yang siam punya kalau nak puas lagi pi pinjam handphone Mat Zan comfirm ada gambaq blue budak melayu punya keh keh keh.

Lagi glamer pelakon blue tu lagi banyaklah orang cari. macam gambaq blue pelakon Wan Norazlin dulu.. sikit la punya laku. Aku pun dah tengok..hang pa tengok tak? Keh keh keh ..jangan la dok belagak alim macam Mat Zan keh keh keh.

CUBA CLICK SINI DAN HAYATI KEHIDUPAN SEORANG USTAZ DAN USTAZAH YANG TAK SENONOH

Sekarang ni gambaq artis sudah tak stim lagi sebab hari hari boleh tengok depa telanjang. Jadi umno punya la nak stim depa bikin gambaq Anwar pulak. depa pun bercakap soal moral dalam keadaan depa tidak bermoral.

Ehh apa yang aku dok merepek panjang ni. Aku sebenaqnya nak tunjuk kat hangpa gambaq kat bawah ni. macam pernah ku lihat wajah jantan tu. Muka macam sapa ya? Emmm ....


Blog menarik yang perlu anda lawati Kartun Jahanam dan KeRpLuNk! Corporation

Blackend Is The End

Dyers Eve