To Live Is to Die

free counters

Selasa, 12 April 2011

KAKI RABA KAKI GAYUT KAKI STIM KAKI SAMUN


Ini berita lawak. Mamat ni merompak pasai dia dengaq suara halus suruh dia rompak..kah kah kah.. Nasib baik dia dengaq suara halus kalau dia dengaq suara besaq lagi la haru keh keh keh.

Tapi ada jugak orang sms kat pompuan sebab paksa pompuan tu bikin suara stim dalam talipon kononnya dia nak onani keh keh keh. Serban dok atas kepala tapi perangai macam pukimak dia keh keh keh..

Ada jugak yg kononnya pak imam tapi selalu dok layan suara halus dalam talipon. Ntah siapa suara halus tu tak tau la pulak. Start keluaq masjid pak imam ni bergayut sampai bawah jambatan lepas tu sambung pulak sampai depan surau tapi tak berani nak sambung sampai kerumah sebab takut bini keh keh keh..

Ada juga yang dengaq suara halus suruh dia raba juboq budak pompuan bila masuk kedai dia tapi nasib baik kedai dia dah bakrup selamatlah budak budak yang belum mengerti apa apa tu.

Ishh macam macam la punya nak temberang zaman sekarang ni tapi tak sedaq orang tengah ketawa keh keh keh..

Agak agak ustaz dengan ustazah ni dengaq suara halus ka suara besaq CLICK

..................................................................................................

KOTA BHARU: “Saya dengar suara halus suruh saya buat benda tu (merompak menggunakan pisau),” kata seorang penganggur, Mohd Zamri Awang, 32, ketika mengemukakan rayuan bagi meringankan hukuman di hadapan Hakim Rofiah Mohamed di Mahkamah Sesyen di sini, semalam.

Pengakuan salah tertuduh itu, bagaimanapun tidak diterima mahkamah dan dia diarah menjalani rawatan mental selama sebulan, selain tempoh berkenaan diperlukan untuk membolehkan mahkamah mendapatkan rekod daripada pihak hospital.


Dalam prosiding jam 12 tengah hari semalam, tertuduh yang diberi peluang mengemukakan rayuan, mendakwa mengalami masalah mental selepas terbabit dalam kemalangan pada 2000 dan kini masih mendapatkan rawatan di hospital mental.

Malah, dia turut mengejutkan mahkamah apabila mendakwa tindakannya terlebih makan ubat yang diberi pihak hospital menyebabkan fikirannya bercelaru sehingga wujud suara ‘halusinasi’ memintanya merompak.


Ketika kejadian (rompakan), Mohd Zamri mendakwa dirinya kerap mendengar suara halus (halusinasi) mengarahkannya merompak pekerja pasar raya mini terbabit dan mengambil wang tunai RM150.

Blackend Is The End

Dyers Eve