To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 22 April 2011

SARBANI KASTAM MENGANDUNG KETIKA JATUH BANGUNAN

Sah Sarbani mati akibat kemalangan- Kosmo Umno

Tak payah dok cerita la pakcik ni mati pasai apa... semua orang tau dia mati pasai cedera dan jatuh bangunan..kah kah kah kah.

Adoiii pasai dan macam mana dia boleh jatuh yang tu yang orang nak tau...kah kah kah...


Orang tak mau tau pompuan beranak keluaq kot mana tapi orang nak tau sapa yang bagi pompuan tu beranak? Kah kah kah..

Leman Raja Lawak kata "Aku Tak Paham betui La".. Nazmi Raja Lawak kata " Dassyatttt" dan Nabil pulak kata "Lu Pikir La Sendiri"...


Aku pulak kata "Lu Ma Cibai" kah kah kah
......................................................................................

KUALA LUMPUR – Polis mengesahkan kematian Penolong Pengarah Kastam Selangor, Ahmad Sarbani Mohamed di pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM) Kuala Lumpur di Jalan Cochrane di sini pada 6 April lepas adalah disebabkan kecederaan parah selepas terjatuh dari tempat tinggi.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Zulkifli Abdullah berkata, rumusan mengenai punca kematian mangsa adalah hasil siasatan menyeluruh yang membabitkan pihak polis, hospital, Jabatan Kimia dan Jabatan Patalogi.

Menurut beliau, pasukan penyiasat juga menggunakan kaedah tertentu termasuk lakonan semula oleh pelagak ngeri bagi membantu mendapatkan hasil penemuan mengenai punca kematian Ahmad Sarbani yang bertugas di Unit Import dan Eksport Kastam Pelabuhan Klang.

“Menerusi siasatan pelbagai sudut itu, kami dapati kematian mangsa selari dengan kecederaan akibat impak jatuh dari tempat tinggi,” kata beliau pada sidang akhbar selepas Majlis Perbarisan Ulang Tahun Hari Kor Kadet Polis ke-41 di Astaka Tasik Titiwangsa di sini semalam.

Blackend Is The End

Dyers Eve