To Live Is to Die

free counters

Isnin, 18 April 2011

SIAPA PANDAI TEKA SIAPAKAH USTAZAH SEXS YANG SEDANG BAGI CERAMAH NI?Sapa pandai teka ustazah mana dok tengah bagi ceramah agama ni? Opss ini bukan ustazah Junaidah Yahya yang dok kena kacau dengan Ustaz Mat zan AJK Pasti penang tu...

Ini ustazah sexs.. Ustazah ni ada simpan CD blue .. Ustazah ni pejuang srikandi islam terunggul... Kalau ustazah Marshitah dan ustazah Bahiyah tak boleh jawab sexs serah la kat ustazah ni kah kah kah..comfirm ustazah ni boleh jawab

Sapa teka dulu Abu Nawas bagi hadiah... hadiahnya ialah emmmm... hayun juboq ustazah ni kah kah kah..amacam menarik tak hadiah tu kah kah kah

..................................................................................................

Umi Hafilda tekad dedah salah laku Anwar - Berita Umno

JELI: Saksi utama kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 1998, Umi Hafilda Ali, menegaskan beliau tidak akan berundur daripada mendedahkan segala salah laku ketua pembangkang itu demi menyelamatkan maruah bangsa dan agama walaupun beliau terus diugut dan dihina.

Umi Hafilda berkata, beliau berbuat demikian kerana mendakwa Anwar sudah lama menipu dan menyusahkan rakyat dan negara demi mencapai cita-citanya menjadi Perdana Menteri.
“Ancaman ugutan dan penghinaan sudah biasa, malah dulu lagi teruk ketika beliau (Anwar) berkuasa. Dulu, saya berjuang berseorangan tetapi sekarang semakin ramai yang tampil mendedahkan perkara sebenar.
“Pada tahun ini, saya berazam untuk 'menguburkan' Anwar menerusi pendedahan salah laku penyelewengan serta kemungkaran dilakukannya termasuk di mahkamah dan jangan biarkan beliau menipu rakyat lagi,”katanya selepas menyampaikan ceramah perdana Membongkar Segala Rahsia di depan lebih 1,000 rakyat Jeli yang membanjiri Kompleks UMNO bahagian itu di Bukit Nangka, malam kelmarin.

Umi Hafilda pada mulanya dijadualkan menyampaikan ceramah itu bersama bekas Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang, Dr Mohd Fairuz Khairuddin, yang tidak dapat hadir kerana mempunyai urusan di luar negara.

Turut hadir, Setiausaha Politik Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, bagi mewakili Badan Perhubungan UMNO Kelantan, Datuk Dr Azmi Setapa.

Sementara itu, Umi Hafilda menafikan dakwaan pembangkang kononnya kemunculannya di pentas ceramah kerana diupah menjelang musim pilihan raya.
Katanya, beliau tidak pernah terbabit dalam sebarang ceramah sejak 13 tahun lalu, termasuk ketika pilihan raya umum 2004 dan 2008.

“Kemunculan saya ini atas rasa tanggungjawab untuk menyelamatkan maruah agama, bangsa dan negara selepas mendapati Barisan Nasional (BN) kehilangan lima negeri kepada pembangkang pada pilihan raya umum lalu dan ini membimbangkan jika Anwar berjaya menawan Putrajaya..

Blackend Is The End

Dyers Eve