To Live Is to Die

free counters

Rabu, 13 April 2011

SIAPA PULAK YANG DOK MERABA TETEK MISHA OMAR NI?


Ini berita mat stim, hari ini macam macam orang bikin kalau mau stim. Ada orang bikin stim dengan sms lucah kat bini orang, ada orang bikin stim main raba rababila ada budak budak pompuan masuk kedai dia. Ada orang bikin stim main gayut dalam talipon dari masjid Batu sampai depan surau, ada orang bikin stim kasi duit jual rumah kat betina Indonesia walaupun sehingga sanggut duduk menyewa kah kah kah...

Stim punya pasai semuanya boleh kasi halal. Bila tanya kat pak ustad, pak ustad akan tanya balik "orang yang bikin stim tu orang kita ka orang depa" kalau jawab "Orang Kita" nanti Pak Ustad pun kata "Ooo orang kita tak pa nanti mati dia masuk syurga" tapi kalau jawab bukan orang kita Pak Ustad pun akan kata " Ciss orang depa kalau mati mengucap pun comfirm masuk neraka" kah kah kah...

Oleh itu kaki raba yang dalam berita kat bawah ni lepas ni pi la jumpak Pak Ustad. Sebelum Pak Ustad tanya hang orang sapa hang bagitau kat dia dulu, "Pak Ustad saya baru saja lepas raba orang tapi saya orang belah Pak Ustad". ...

....................................................................................

AMPANG: Seorang lelaki mencabul seorang gadis selepas memukaunya, tengah hari kelmarin.

Lelaki berusia 40-an itu pada mulanya menyapa mangsa sebelum memukau dan merabanya selain meminta wang.


Menurut sumber, kejadian berlaku kira-kira jam 12 tengah hari apabila lelaki terbabit menunggu mana-mana gadis di hadapan lif tingkat bawah sebuah pusat beli-belah, di sini.

“Mangsa yang bekerja di tingkat atas pusat beli-belah itu keluar pejabatnya untuk makan tengah hari. Sebaik mangsa tiba di tingkat bawah, mangsa disapa lelaki terbabit yang berbadan gempal.


“Lelaki itu menyapa mangsa konon dapat melihat tuah pada wajahnya. Seterusnya lelaki itu meminta tangan mangsa untuk ditilik,” katanya.


Beliau berkata, selepas mangsa menyerahkan tangan kanannya, dia berasa seperti dipukau apabila membiarkan saja diperlakukan lelaki terbabit.

“Lelaki itu meraba kemaluan dan payu dara mangsa selama beberapa minit. Selepas puas meraba, lelaki terbabit menyuruh mangsa naik ke pejabatnya semula dan mengambil wang tunai untuk diserahkan kepadanya,” katanya.


Berikutan kejadian itu, mangsa membuat laporan di balai polis berhampiran.

Blackend Is The End

Dyers Eve