To Live Is to Die

free counters

Selasa, 10 Mei 2011

ABU NAWAS KEMBALI

Salam semua pembaca.

Nampaknya dah 2 minggu Abu Nawas tak update blog ni. Bukan apa dok tunggu punya tunggu orang nak kasi iPod dengan broadband tak sampai2 la lagi. Ala setakat sembang kosong sapa pun boleh keh keh keh.

Walau pun 2 minggu tak update blog tapi cuba tengok rangking yang di keluarkan oleh blog Cenangau di bawah ni.. blog Abu Nawas adalah paling tinggi mendaki anak tangga. Tentulah cerita AJK Pasti Penang yang kaki lucah telah membuat blog Abu Nawas di serbu.

Hari ini Abu Nawas rasa macam nak menulis balik, walaupun ada yang dah gelabah macam nak terberak bila tengok Abu Nawas nak update semula blog. Keh keh keh.

Nak buat macam mana, lain kali kalau serban atas kepala perangai kasi la elok jangan dok kacau bini orang keh keh keh.

BLOG ABU NAWAS AKAN BERTUKAR RUPA.

Mulai esok blog Abu Nawas akan bertukar rupa. Bermula dengan wasiat pejuang kemudian bertukar menjadi Bicara Abu Nawas dan esok blog ini akan bertukar lagi. Tunggu saja kemunculannya pada pagi esok.

Yang pastinya blog ini tidak pernah terikat dengan mana2 parti sama ada dari BN atau PR. Yang tak betul tetap kenai tibaiwalaupun ada orang keluaq fatwa nak kacau bini orang boleh asalkan kena sokong Pas. Nak bunuh orang dan bunuh diri boleh asalkan jadi ahli Unit Amal macam seorang pembunuh yang membunuh tunangnya di Perai baru2 ini. Sudahlah membunuh dia pi bunuh diri pulak.. Tapi oleh kerana dia ahli unit amal maka dia akan masuk syurga kononnya..

Permohonan maaf dari Abu Nawas kepada Blogger Kijang (Pembantu YB titi Serong)

Posting ini dari jam 6 - 7 tadi Abu Nawas telah menyiarkan gambar blogger tesebut dengan ,mengatakan beliau tidak bersetuju untuk Abu Nawas terus menulis. Namun sebenarnya itu adalah satu kesilapan. Oleh itu Abu Nawas memehon maaf kepada beliau.


Ok Ok jumpak esok pagi...

Blackend Is The End

Dyers Eve