To Live Is to Die

free counters

Khamis, 26 Mei 2011

AWAS CENDOL KEPALA BABI DI NIBONG TEBAL


Ini lagi satu berita lawak yang kejam lagi sadis kah kah kah... Ini tektik lama..tektik ni depa belajaq dari penjajah yang fitnah para pejuang komunis dulu. Penjajah bunuh orang kampung tapi depa kata komunis yang buat. Penjajah bakar kampung orang melayu dan cina tapi depa tuduh komunis yang buat.

Penjajah marah sebab rakyat sokong komunis yang berjuang untuk kemerdekaan jadi untuk bikin orang marah pada komunis depa buat kasi orang marahkan komunis.

Hari ini ada orang warisi perangai bikin fitnah lagi. Depa sendiri buat tapi tuduh orang lain yang buat. Cina sinonim dengan babi oleh itu bila gantung babi maka mesti tak ada kerja orang lain melainkan kerja orang cina.

Ini semua sebab nak kasi melayu marahkan orang cina. Bila melayu marahkan orang cina maka melayu tak mau undi cina. Kah kah kah... OIii ini tektik lama... orang kampung aku boleh la hanpa nak pekena sebab depa buta politik.. kah kah kah.

Lain kali kalau nak kasi melayu marahkan cina pi la kautim dengan Namawee, suruh dia bikin lagu hina orang melayu. kah kah kah
...................................................................................................

NIBONG TEBAL 26 Mei — Polis Pulau Pinang sedang mengesan seorang lelaki bagi membantu siasatan kes sebuah gerai cendol yang disimbah cat merah dan menggantung kepala babi di hadapan gerai di Masjid Lama Sungai Bakap di sini semalam.

Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Ayub Yakcop berkata lelaki terbabit adalah pemanggil yang menghubungi peniaga cendol berkenaan dan memberi amaran agar beliau berhati-hati.

"Kita agak sukar untuk mencari lelaki terbabit kerana dia menghubungi peniaga itu dengan menggunakan telefon awam. Bagaimanapun polis sedang giat mengesannya,” katanya ketika dihubungi Bernama di sini hari ini.

Beliau berkata, pihaknya juga telah mengambil keterangan daripada beberapa pihak termasuk peniaga terbabit dan siasatan awal mendapati peniaga cendol berkenaan tidak pernah berhutang dengan mana-mana pihak termasuk ah long..

Blackend Is The End

Dyers Eve