To Live Is to Die

free counters

Khamis, 26 Mei 2011

GARA-GARA ISTERI KEDUA YANG SEKSI, SEORANG LELAKI HILANG NAFSU KEPADA ISTERI PERTAMA


Seorang isteri muda telah di percayai punca kepada seorang suami mengabaikan tanggungjawabnya kepada isterinya yang pertama.

Menurut sumber yang rapat dengan tukang kebun kepada lelaki tersebut, isteri tuanya kepada tuan tukang kebun tersebut kononya telah di jampi oleh isteri keduanya sehinggakan beliau telah mengabaikan tanggungjawab zahir dan batin kepada isteri pertamanya setelah berkahwin dengan isteri ke duanya.

Dari sumber yang lain pula adalah di percayai suami tersebut juga mempunyai seorang isteri warga asing yang di nikahinya di luar negara.

Namun sumber ini telah di pertikaikan kerana menurut kata seorang pemandu teksi yang membawa wanita yang di katakan isteri kepada lelaki tersebut bahawa wanita itu ada memberitahu kepadanya tujuan dia datang ke Malaysia ialah untuk mencari Razak.

Maka dengan itu sumber yang mengatakan wanita itu adalah isteri kepada lelaki tersebut telah di ragui. Ini adalah kerana tidak di ketahui sama ada Razak yang di maksudkan oleh wanita itu ialah bapa atau datok kepada anak wanita tersebut.

Walaubagaimanapun sehingga kini wanita yang di katakan isteri muda kepada lelaki tersebut sudah tidak dapat di hubungi lagi. Berkemunkinan besar wanita itu mengalami nasib yang sama seperti isteri pertama yang telah di matikan sebelum dia mati ataupun sememangnya wanita warga asing telah pun mati.

UNDILAH MOHAMAD SABU BAHAGIAN PERTAMA.

UNDILAH MAT SABU BAHAGIAN KE 2

UNDILAH MAT SABU BAHAGIAN KE 3

Blackend Is The End

Dyers Eve