To Live Is to Die

free counters

Rabu, 18 Mei 2011

UTUSAN MALAYSIA TERSUNGKUR DI CELAH KANKANG ABU NAWAS

Hari ini pembaca tidak dapat lagi membaca Utusexs di blog ini kerana Utusan Online telah pun block Abu Nawas dari membuka muka depan surat kabaq online tersebut..

Minggu lepas ketika semua blog tidak dapat berpungsi, blog Abu Nawas pulak bukan saja tidak dapat berpungsi malah pihak blogspot telah mengeledah blog Abu Nawas dan memadam semua berita termasuk Headline yang bersangkutan dengan Utusan.

Bukan saja posting-posting serta headline blog ini di padam, mereka juga telah mengubah beberapa setting di dalam blog ini.

Nampaknya Utusan Malaysia sebuah syarikat media koprat yang besar cukup kepanasan bila segala laporan mereka di jadikan satu jenaka oleh blog ini.

Bagi Abu Nawas sejak mula Abu Nawas menulis di dalam blog ada 2 kejayaan yang amat besar bagi Abu Nawas sehinggakan si pembaca yang terkena batang hidung mereka sudah tidak mampu untuk menahan kemarahan lagi.

Pertama apabila blog Abu Nawas di godam oleh mamat Pas Penang kerana sudah tidak tertahan dengan Abu Nawas mendedahkan kisah seorang AJK pasti P.Pinang yang suka berlucah dengan isteri orang.

Keduanya ialah apabila Utusan Malaysia dengan kerjasama blogspot telah menceroboh blog Abu Nawas untuk memadam segala isu tentang Utusan.

Abu Nawas berkata ini adalah satu kejayaan yang besar adalah kerana apabila blog Abu Nawas di godam oleh mamat Pas Penang kerana mendedahkan salahlaku ajk Pasti Penang, ini menandakan blog Abu Nawas di beri perhatian dan di baca.

Apabila segala hujah tidak mampu di jawab walaupun dengan sepatah perkataan dan segala pendedahan mesti di hentikan dengan segera agar si pelaku tidak terus menanggung malu maka kerja paling berkesan ialah menceroboh blog Abu Nawas dan kemudiannya sendiri tulis sendiri baca sendiri komen dan sendiri mintak maaf pada diri sendiri.

Begitu juga apabila blog abu Nawas di geledah dan di buang semua posting yang berkaitan dengan Utusan, ianya menunjukan satu kejayaan besar bagi Abu Nawas.

Bayangkanlah betapa sebuah syarikat media yang besar cukup takut dan bimbang kepada sebuah blog kecil seperti abu Nawas yang pembacanya puluhan kali ganda dengan pembaca Utusan.

Malah hari ini Utusan yang cukup terasa gelisah dan takut pada bayang2nya sendiri sudah tidak lagi membenarkan muka depan surat kabar online itu di besarkan kerana takut Abu Nawas akan mengubah semua berita utama surat kabar lucah tersebut.

Bukankah ini satu kejayaan buat Abu Nawas? Terima kasih Utusan kerana beri perhatian kepada blog Abu Nawas ini keh keh keh....

Blackend Is The End

Dyers Eve