To Live Is to Die

free counters

Rabu, 1 Jun 2011

VIDEO SEXS ANWAR IBRAHIM DALAM EDISI WARNA HANYA DI BLOG ABU NAWAS -


Video lucah Anwar Ibrahim akhirnya telah di terbitkan di dalam edisi warna setelah sekian lama kita di sajikan dengan video hitam putih sampai tengok pun tak stim....

Kah kah kah.. Oii mana ada video calor.. kah kah kah

Sebenaqnya dalam aku dok belek belek sapa yang dok masuk tengok blog aku ni macam2 benda yang akan aku jumpak hasil carian depa di Goggle atau lain2 mesin pencari tapi malam ni memang best.. cuba hangpa tengok pembaca ni cari Video Anwar dalam color..
Mana nak cari video anwar dalam color bro.. yang bikin video ni bajet tak cukup kah kah kah.. Hotel pun depa sewa yang semalam RM40 saja kah kah kah...

Aku rasa ni tentu Ustazah Ummi Halfida ni.. dia dah lama berangan nak menutuh dengan Anwar... tak dapat peliaq Anwar dapat tengok peliaq anwar pun jadi la kah kah kah.

Yang si Eskey dengan Tamby Kechik pun satu... mintak la bajet kat Berahim Ali bikin filem warna kah kah kah.

Kesian kat ustazah Ummi Halfida..mana tahan dok tengok peliaq Anwar hitan dengan putih saja kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve