To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 24 Jun 2011

BLOGGER DIN BINJAI DI TANGKAP KHALWAT DI PADANG LALANG BUKIT MERTAJAM


Blogger Din Binjai sekali lagi akan di hadapkan ke Makamah kerana telah membuat dakwaan palsu dalam blognya hari ini.

Laporan yang bertajuk "demo Boikot Utusan Malaysia" telah di dapati memuatkan berita tidak benar mengenai Ketua Pemuda Pas Batu Kawan yang kononnya kawan baik Abu Nawas.

Laporan ini telah membuatkan Abu Nawas merasa cukup terhina kerana Din Binjai telah memberi gambaran kepada umum bahawasanya Abu Nawas mempunyai seorang kawan yang bodoh, benggong, bahalol, tak dak akai dan kuda kayu.

Berhubung dengan itu Abu Nawas telah membuat satu laporan di pondok guard di sebuat kilang Bukit Minyak yang berhampiran pejabat Din Binjai dan boss kesayangannya si YB Ong Chi Bai.

Namun begitu Abu Nawas telah menarik kembali laporannya itu setelah mendapat penjelasan dari pengerusi JKKK dalam Dun berkenaan yang kaki nombor dan selalu kelihatan menikam nombor ekor di pekan Permatang Pauh bahawa sebenarnya perkara sebenar yang mahu di sampaikan oleh Din Binjai ialah "Mat Sopi Tidak Berucap".

Kah kah kah..tak kan la orang nak bagi dia berucap, dia nak ucap apa? Dia bukan reti apa. Dia main ikut2 saja..kah kah kah...

*Jumpak hang kat tanjong to kong ahad ni Din Binjai....

Blackend Is The End

Dyers Eve