To Live Is to Die

free counters

Rabu, 22 Jun 2011

GADIS BUAT LAPORAN KELAKUAN TIDAK SENONOH ABU NAWAS KETIKA KELUAR BERSAMANYA


Hari ini lagi satu kelakuan tidak senonoh Abu Nawas telah di dedahkan apabila seorang wanita telah membuat laporan kerana Abu Nawas mencuri seluar dalamnya.

Wanita tersebut dalam laporannya telah berkata, seluar dalamnya hilang ketika dia menyangkutnya di pintu jamban ketika sedang berak di sebuah tandas di stesen minyak Shell berdekatan dengan Bandar Taiping minggu lepas.

Ketika beliau habis berak dan mahu memakainya seluar dalamnya semula, beliau telah dapati seluar dalamnya sudah hilang dan pada ketika itu beliau telah nampak sepasang mata sedang menyegodengnya melalui satu lubang.

Apabila di buka pintu tandas beliau dapati penyegondengnya itu ialah Abu Nawas. Maka beliau telah membuat kesimpulan seluar dalamnya juga telah di curi oleh Abu Nawas...

Kah kah kah... BEst ooo Abu Nawas pi sekodeng hari tu...maunya Abu Nawas tak pi sekodeng, pompuan tu pakai seksi sangat, tu la pasai Abu Nawas pi sekodeng dia kah kah kah.

Seksual Abu Nawas telah di ganggu maka abu Nawas pun ganggu la seksual popuan tu balik, baru adil kah kah kah.

Macam cerita dalam keratan ni la..yang si betina tu nak repot dia kena ganggu seksual pasai apa pulak, bukankah dia yang ganggu seksual jantan tu dulu. Yang dia pi dok sekali satu bilik dengan jantan tu pasai apa.

Bodoh punya betina, dah dok sekali dalam satu bilik orang nak raba juboq pun tak boleh.. Lain kali dok asing2 la kalau tak mau kena ganggu. Hang kena ganggu sebab hang dah ganggu seksual jantan tu. Hang salin baju depan dia, hang pakai kain tola depan dia, hang sidai seluaq dalam tali depan dia maka gangguan Seksual dia mestilah tergangu, bila kejantanan dia kena ganggu maka kejantanan dia pun bangkitlah macam panglima jihad Berahim Geli...bila dah bangkit maka siap la hang kena romen kah kah kah.

Yang si menteri betina ni pun dok kalut buat apa? Kot menteri betina ni jales kot pasai tak sapa nak raba juboq dia kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve