To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 24 Jun 2011

GAMBAR SEKSI ANAK DIN SEMBAB YANG PATUT ANDA TENGOK

Ini gambaq anak din sembab. Kenapa anak din sembab pakai baju tak cukup kain sedangka din sembab ada banyak duit untuk beli baju....

Baca berita ini :-

Din Sembab hari ini telah di laporkan akan mengantar anaknya (Gambar sebelah) untuk di tarbiah oleh 3 orang ustaz yang telah berjaya mencegah maksiat yang di buat ole Anwar Ibrahim.

Salah seorang ustaz itu adalah berkelulusan dalam rogol merogol budak 15 tahun di Melaka satu ketika dahulu adalah seorang yang cukup perihatin dalam bab bab maksiat.

Seorang lagi ustaz pula telah mencegah maksiat apabila turut sama dalam bilik yang di katakannya Anwar Ibrahim untuk memberi nasihat kepada Anwar yang sedang bersekedudukan dengan pelacur juga adalah tenaga pengajar yang akan mengajar anak Din Sembab dalam membuat perkara yang maaruf.
Kah kah kah..pencegah maksiat tapi kaki maksiat... kah kah kah..pencegah maksiat tapi dok sekali dalam bilik orang dok buat maksiat...

Kah kah kah... kalau nak cegah maksiat tak keluar la video ni sebab awal awal lagi halang anwar jangan buat maksiat kah kah kah..

Apa yang nak temberang ni kah kah kah.. cukup2 la Berahim Ali dengan Ostad Jamil bikin lawak kah kah kah.

Malam ni aku nak tengok final maharaja lawak, aku takut aku dah tak boleh gelak sebab hang pa ni dah awai2 buat lawak ka kah kah..

Umno ooo umo kalau nak buat bodoh pun berpada pada la..kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve