To Live Is to Die

free counters

Isnin, 6 Jun 2011

GAMBAR SYAITAN BERENDAM DALAM SUNGAI

Kah kah kah.. Rupa2nya pak mufti yang dok ada kat Malaysia ni ialah Setan yang boleh bercakap kah kah kah. Yalah kalau tak boleh cakap macam mana nak keluaq fatwa itu dan ini. Kalau tak boleh bercakap macam mana nak pi shooping bila duit gaji dah masuk dalam akaun.

Tapi ostad Nor Azli pun kena kasitau jugak ostad ostad yang dok dalam pas tapi dok diam membisu bila ahli dia macam mamat kat sebelah ni dok sembang lucah dengan pompuan dalam facebook nak di kategorikan setan apa pulak? Yang si melaun tu kita tau dah dia memang bapak setan tapi ustad yang dok diam membisu tu nak di katakan apa pulak.

Kah kah kah kah... orang Pas ni bila time mufti sokong depa, depa kata mufti baguih tapi bila mufti sanggah depa depa kata mufti setan bercakap kah kah kah.

Oii NorAzli Janggut.... semua mufti dan orang ugama dalam malaysia ni mana ada teloq. tak kira la orang pas ka orang umno. Kalau orang ugama macam hangpa ada teloq awat hangpa tak tegoq raja raja, sultan sultan yang dok buat maksiat?

Dengan umno hangpa berani kata macam macam tapi dengan raja hangpa diam. Pirahhhh....

Blackend Is The End

Dyers Eve