To Live Is to Die

free counters

Rabu, 15 Jun 2011

KES TANGKAP KHALWAT ADUN UMNO KEDAH DENGAN WARTAWAN SINAR - SATU PEMBETULAN KEPADA LAPORAN BLOGLIST MALAYSIA


abu Nawas ingin membuat pembetulan kepada berita yang di tulis oleh blog Bloglist Malaysia tentang kes khalwat yang melibatkan seorang ADUN di Kedah dengan seorang wartawan dari Sinar Harian.

Bukan pasai betui ka tak betui berita tu tapi pasai Bloglis Malaysia kata Sinar Harian pro kepada Keadilan.

Untuk pengetahuan anda semua tak ada surat habq dalam Malaysia ini pro kepada Pakatan rakyat melainkan akhbar parti itu sendiri.

Tapi orang Pas atau PKR memang suka baca Sinar Harian sebab surat habaq ni selalu dok boh cerita pasai depa.

YB YB Pas dan PKR pun suka pasai gambaq depa selalu masuk surat habaq.

Sinar Harian adalah salah satu surat habaq terbitan Karangkraf iaitu sebuah syarikat media yang menerbitkan majalah2 merapu seperti IluvIslam Impiana Klik Laman Impiana Libur Majalah I Majalah PC Maskulin Media Hiburan MIDI Mingguan Wanita Nona Nur Pa&Ma Pesona Pengantin Rapi Rasa Remaja Seri Dewi & Keluarga Yezz

Di bawah ni depa punya orang2 besaq...
Karangkrafadalah sebuah syarikat kapitalis yang menjadi apa saja berita sebagai bahan untuk mencari duit. Jika ugama itu bisa mendatangkan duit maka depa akan bikin majalah agama, jika lucah itu mendatangkan duit depa kan bikin majalah lucah.

Oleh itu kepada orang Pas dan Pkr tok sah dok perasan la kalau gambaq hangpa boleh masuk Sinar Harian. Aku tengok macam pelaq..

Tunggulah masanya surat habq ni nak bikin kasi hangpa semua kena temberang di saat2 umno bikin propagandanya nanti.

Oleh itu berhentilah dari dok panggil surat habaq ni dok mai ambik gambaq hangpa sebab surat habq ni tak pernah sekali kali nak sokong hangpa..

Pasai Adun tu mampuih pi kat dia..kalau betui lagi baguih kah kah kah

Fuck Off Sinar Harian

Blackend Is The End

Dyers Eve