To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 11 Jun 2011

LELAKI DI JUMPAI TERPASONG DI HADAPAN RUMAH KARPAL SINGH

Seorang lelaki tua hari ini telah di jumpai terhoyong hayang di sebuah lorong berdekatan rumah Karpal singh kerana di percayai telah terpesong dari jalan menuju ke rumahnya.

Lelaki tua yang berambut putih ini di katakan baru balik dari rumah Karpal singh tetapi setelah menekan loceng di rumah Karpal Singh beberapa kali, seorang bibik yang telah keluar memberitahunya bahawasanya Karpal Singh tiada di rumah kerana menemani isterinya membeli ikan di pasarDato Keramat.

Menurut saksi kejadian iaitu kawan kepada Encik Ramasamy yang tidak mahu namanya di siarkan kerana beliau bekerja sebagai pemungut tin2 kosong di sekitar kawasan itu, beliau melihat orang tua yang berambut putih itu bercakap sorang2 seolah olah marahkan seseorang.

Apabila orang tua itu hampir kepadanya, lalu dia terdengar orang tua itu sedang marahkan Mat Sabu yang kononnya telah kasi rosak Umno punya program.

Apabila di tanya kemanakah pakcik itu mahu pergi lalu pakcik itu pun berkata, "terpesong terpesong terpesong" Itulah perkataan yang di ulang2 sehingga kawan kepada Encik ramasamy itu pun boring dan berlalu pergi.

Oleh itu adalah di harapkan kepada sesiapa yan tahu di mana rumah pakcik ini sila hubungi balai raya berdekatan untuk membawanya pulang kerana adalah di percayai beliau telah di hasut oleh hantu Pesong...

Keh keh keh... Macam siaee......

Blackend Is The End

Dyers Eve