To Live Is to Die

free counters

Selasa, 28 Jun 2011

OSTAD BERZINA SELEPAS KULIAH TAFSIR

Hebat sungguh pak Ostad ni..lepas mengajar tafsir di terus beramal dengan tafsirannya tu.. Kah kah kah. Siapa Pak Ostad ni? Komunis ka?Ishh Tak kan komunis kot..bukankah hangpa kata komunis tak percaya Tuhan jadi tak kan komunis nak jadi pak Ostad kot?

Habis tu sapa dia Pak Lebai yang dok tengah buat kerja tak senonoh ni? hangpa boleh buat tafsiran sendiri sebab hari ni Abu Nawas nak kasi kuiz tafsiran...

......................................................................................

Kuiz tafsiran lebai kempunan :
Apakah yang anda dapat tafsirkan dengan kepala otak orang yang menyamar menjadi perempuan dalam FB untuk bersembang lucah dengan perempuan?

Jika anda adalah suami kepada perempuan yang menjadi mangsa kerja jahat lelaki di bawah ini apakah tindakan anda?

Dan yang paling penting pasai apa melaun ni masih tak dakwa2 lagi Abu Nawas kalau ini cerita fitnah.
......................................................................................................................................+

Kuiz tafsiran Umno bodoh...

Lihat dua wajah di atas. Kedua2 gambar ini di ambil selepas sessi keterangan kepada pihak polis. Cuba pejam mata dan khayal seketika. Bayangkan apakah soalan yang di tanya polis kepada Ambiga dan apa pula soalan yang di tanya polis kepada Berahim Geli?

Cuba buat tafsiran mengapakah Berahim Geli kelihatan cukup gembira selepas di soal siasat?

....................................................................................................................

Kemudian baca pula tajuk utama surat habaq Umno ni. Pertamanya mari kita tafsirkan mengikut apa yang kita fahami tentang komunis selama ini. Keduanya mari kita carai erti atau maksud sebenar istilah "komunis".

Ok lepas itu kita buat satu pemahaman tentang apa maksud tajuk berita ini mengikiut tafsiran kita tentang komunis yang kita faham selama ini dan selepas itu kita buat tafsiran sekali lagi dengan maksud komunis yang kita ambil dari fakta sebenar.

Anda akan dapati jawapan bagi kedua2 tafsiran itu adalah UMNO dan surat habaqnya bodoh dan jika anda punya jawapan yang bersamaan dengan Umno dan surat habaqnya maka ketahuilah bahawasanya anda juga seorang yang bodoh.

Selamat Bertafsir ikut kepala otak anda sendiri...

Blackend Is The End

Dyers Eve