To Live Is to Die

free counters

Khamis, 30 Jun 2011

SELUAR DALAM USTAZAH DI KEHENDAKI DENGAN SEGERA



Dari petang tadi aku tak boleh nak upload gambaq ke blog aku, bosan betul..dah la malam ni aku tak keluaq meniaga, dok ingat nak kasi hit la blog aku malam ni. Kalau tak boleh potong rangking Isa Mohammad, boleh potong rangking Tukar Tiub pun jadilah... Ishh geram betul..aku pun sambil layan lagu yang ISA hantaq kat aku tu aku bukak la traffic blog aku tengok sapa dia yang dok masuk baca blog aku yang glamer ni... tiba2 aku terjumpak ada orang tengah cari benda ni..kah kah kah..macam2 kepala otak orang dok ada dalam dunia ni kah kah kah.. Apa yang dia nak buat dengan seluaq dalam ustazah pun aku tak tau kah kah kah....

Blackend Is The End

Dyers Eve