To Live Is to Die

free counters

Rabu, 1 Jun 2011

SEPASANG SUAMI ISTERI BERSETUBUH DI DALAM RESTORAN SETELAH MEMESAN TEH TARIK.


Seorang pelangan restoran di pahang telah di dapati berjimak di dalam restoran tersebut kerana beralasan mahu berjimat setelah memesan teh tarik kurang manis.

Ini adalah kerana Menteri Perdagangan Dalam negeri telah melancarkan satu program berjimat sambil berjimak dengan menyeru semua pengusaha restoran agar memberi diskaun sekupang jika pelangan memesan Teh Tarik kurang manis.

Saranan ini adalah di percayai agar pegemar teh tarik tidak lagi akan minum teh tarik yang manis di samping dapat berjimat sekupang setiap cawan yang di minum. Ia juga adalah bagi mengurangkan rasa manis di dalam ayaq mani supaya ayaq mani tidak akan menghasilkan benih.

Ini adalah penting kerana apabila ayaq mani yang tidak manis dan tidak menghasilkan benih maka rakyat Malaysia akan berkurangan dari masa ke semasa. Apabila rakyat Malaysia kurang maka dapatlah anjing dan babi yang selama ini kerja mereka menjual kad pengenalan kepada warga asing mencari untung yang lebih.

Apabila rakyat malaysia kurang dan warga asing bertambah maka akan lebih lama lagi umno akan memerintah kerana mendapat undi dari warga asing.

Oleh itu marilah kita berjimat sambil berjimak dengan memesan Teh Tarik Kurang Manis...

Kah kah kah kah... macam pukimak MAMAT NI -

Blackend Is The End

Dyers Eve