To Live Is to Die

free counters

Isnin, 11 Julai 2011

GAMBAR2 RAKAMAN CCTV HUBUNGAN INTIM SITI NORHALIZA DAN DATOK K TERSEBAR DI UNIVERSITI TEMPATAN


Gambar2 bogel Siti Norhaliza bersama suaminya Dato' K hari ini telah di sebarkan secara meluas di seluruh universiti tanahair...

Gambar2 tersebut telah di rakam memalui kamera CCTV dari dalam bilik mereka yang berselerak kerana masih belum berkemas ketika bangun tidur.

Siti Norhaliza adalah bekas tukang sapu di sebuah universiti swasta di ibu kota satu ketika dulu telah berhenti kerja kerana berkawin dengan pakwenya yang bernama Kay. Suaminya yang juga seorang datok kepada 3 orang cucu tiri telah di kabarkan mengambil gambar2 persetubuhan mereka di malam ketika perkawinan mereka.

Menurut pakcik guard yang turut menerima gambar tersebut, beliau telah terjumpa gambar2 tersebut ketika sedang mencari2 gambar wanita telanjang di internet.

Sekian berita lucah untuk hari ini. Berita lucah akan di sambung kembali apabila Abu Nawas balik dari hospital nanti.

Kita ke sekmen berita jihad.

Panglima jihad melayu yang bernama Berahim Geli hari ini telah memberi amaran kepada sesiapa yang menuduh angkatan jihadnya sebagai penakut agar menarik semula kata2 itu.

Ini adalah kerana menurut panglima Jihad Berahim Geli, mereka bukan takut tapi mereka sebenarnya telah pergi makan kenduri pada 9 julai tersebut.
Menurut Panglima Jihad Berahim geli, adalah secara kebetulan semua gang silat, ahli perkasa dan NGO NGO yang telah berjanji untuik berjihad dan menjadi benteng polis pada hari itu telah menerima undangan majlis kenduri. maka menurut ulamak al pukimak mereka menghadiri kenduri hukumnya wajib daripada berjihad. Sebab itulah mereka semua tak dapat berjihad pada hari itu.

Oleh itu kepada penyokong Bersih adalah di ingatkan jangan sombong sangat dan memandang rendah kepada Panglima Jihad dan anak buahnya kerana mereka sesekali tidak pernah gentar untuk berjihad dan menjadi benteng kepada kedaulatan negara. Namun begitu jika bertembung majlis kenduri dengan demo Bersih mereka juga tidak teragak2 pergi makan kenduri dulu.

Mereka juga telah mencabar Bersih jika betul2 Bersih berani adakan sekali lagi demo di hari yang tidak ada majlis kenduri.

Mamat di bawah ini tidak menerima undangan majlis kenduri tersebut maka dia telah pergi berjihad sorang2. Takbir....... Peace....

Blackend Is The End

Dyers Eve