To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 2 Julai 2011

JUARA IMAM MUDA MUSIM KEDUA ISTIHAR SOKONG BERSIH


Pensyarah Kolej Islam Antarabangsa Mohd Hassan Adli Yahya@Hassan, 26, yang baru dinobatkan sebagai juara Imam Muda musim kedua hari ini telah berjanji untuk menyertai perhimpunan Bersih.

Ehh ada betul ka ini berita? satgi jadi macam wardina pulak takut terketaq ketaq pasai ada blog kata dia sokong Bersih kah kah kah

Abu Nawas bukan apa, saja nak kasi ingat pada Ustaz muda ni jangan jadi macam Wardiana yang jadikan pakaian untuk dia mencari duit tapi bila bertembung dengan kebenaran dia lari lintang pukang.

Tahniah la kat imam muda ni.. Itu la pasai kalau pandai agama boleh cepat jadi senang. Lepas ni glamer habis la. Pi sana sini boleh dapat duit.

Buat la apa yang patut asalkan poket boleh penuh tapi jangan lupa pulak mai join sekali dengan kami 9 julai ni. Ala tak kan pandai baca Quran, pandai serba serbi dalah hal agama tapi takut dengan polis kot.

Lagi pun duit dah banyak pasai baru menang Imam Muda. Lepas demo pi la belajaq kat ke Universiti Antarabangsa Al-Madinah sebab dah dapat pi free. Pekej hajin dan umrah pun dapat free jugak. kereta Proton Exora yang baru dapat free tu gunalah untuk mai KL 9 julai ni.

Ok lah ustaz muda..kami yang tak ustaz dan tak tahu menahu bab ugama ni tunggu ustaz 9 julai ni k. Kami nak berjihad dengan ustaz... Kami tak mintak aihh duit RM55ribu yang ustaz menang tu...

Blackend Is The End

Dyers Eve