To Live Is to Die

free counters

Khamis, 28 Julai 2011

Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan masuk Hospital

Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan telah di kejarkan ke hospital pagi tadi kerana menerima panggilan daripada presiden Pas untuk menjalinkan kerjasama antara Pas dan Umno di hospital berkenaan..

Menurut pemandunya ahmad Maslan sudah sekian lama menanti saat2 terpautnya kembali hubungan pas dan Umno tidak membuang masa dan terus memintanya memandu kereta dengan laju ke tempat yang di janjikan oleh presiden Pas yang juga kawan baik kepada Aduka Taruna.

Kah kah kah, macam biasa semuanya berita kasi panas, berita yang betul di bawah ni?

Kah kah kah..Pas ni memang bodoh tak mau bersatu dengan umno. Pas ni memang jenis tak tahu yang mana kawan dan yang mana lawan. Sepatutnya Pas kena tolong umno merembat saki baki tanah orang melayu yang masih belum dapat umno rembat tu kah kah kah.

Cubalah bayangkan bagaimana hebatnya melayu kalau pas bergabung dengan umno. Kelantan dan kedah sudah pasti ramai pelabur yang masuk. Bila ramai pelabur masuk maka lagi banyak tanah2 orang melayu kena rembat, Bila tanah orang melayu kena rembat yang senang tu sapa? tentulah orang melayu. Senang apa? Senang pakat2 keluaq pi merempat kat negeri lain pulak kah kah kah.

Sebagai seorang ulamak besaq Abu Nawas nak nasihatkan pada orang Pas, terimalah perlawaan umno untuk bersatu. Bersatulah demi rembatan tanah orang melayu kah kah kah.

Blackend Is The End

Dyers Eve