To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 15 Julai 2011

PAS TALAM DUA MUKA BILA MAJLIS SYURA JEMPUT IBRAHIM ALI MELAWAT DR LO LO DI HOSPITAL. DALAM KEADAAN DR LOLO TAK PAKAI TUDUNG


Ibrahim Ali hari ini telah melawat Ahli Parlimen Titiwangsa Dr Lo Lo yang di beritakan sedang tenat di sebuah hopital setelah menerima jemputan daripada Jawatankuasa Pas Pusat..

Jemputan itu di buat setelah mesyuarat tergempar majlis syura terhadap keadaan Dr Lo Lo yang di beritakan memerlukan perubatan bomoh untuk memulihkan kembali sakitnya itu.

Pemilihan Berahim Ali sebagai bomoh adalah setelah Tok Guru Nik Aziz telah membaca berita di bawah ini
Rupa2nya Berahim Ali bukan saja pahlawan jihad malah dia juga seorang bomoh yang hebat. Sebab itulah dia berjaya kelentong Tok Guru dan Pas kelantan untuk dapatkan kerusi Pasir Mas. Keh keh keh

Mampuih la Pas dalam PRU kali ni Bomoh Berahim kata habis semua kerusi Pas kalah. Tu la pasai tak mau join dengan pasukan jihad kah kah kah.

Tapi tak pa, biaq Pas kalah semua kerusi tapi yang pastinya Pas menang di kerusi Pasir Mas. Kah kah kah Baru bomoh Berahim boleh jadi pahlawan jihad dan bomoh sepanjang masa kah kah kah.

Bomoh Berahim kalau dah tak jadi MP lagi boleh la ajak Lebai Zul Kulim jadi bomoh rawatan Islam, lepas tu bahagaian promosi boleh kasi kat Zahrin Bayan Baru kah kah kah.

Ramai lagi yang boleh jadi pembantu Berahim lepas PRU ni kah kah..cumanya MP Nibong Tebal, wangsa maju dan Padang Serai susah la sikit nak kerja dengan dengan Berahim sebab Bomoh Berahim tak suka kat cina dan hindu kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve