To Live Is to Die

free counters

Rabu, 6 Julai 2011

BAHAN BUKTI GAMBAR2 BOGEL DATOK SUSILAWATI KINI DI JUAL DI KEDAI2 CD CETAK ROMPAK


Gambar2 bogel Datok Ssusilawati kini telah di jual secara terbuka di pasar2 malam dan pasar hari serta tempay kunjugan orang ramai.

Menurut tinjauan wartawan Abu Nawas gambar Dato kepada cucunya yang bernama Susilawati ini menjadi rebutan pada nenek2 yang terpesona dengan gambar dato susilawati yang sedang memberak itu..

Siszlawatie memberitahu Datoknya iaitu bapak kepada ibunya berasa kesal kerana gambar bogelnya yang sedang berak di dalam parit belakang rumahnya di jual di pasar2 malam

Opss maaf tersilap berita..yang betulnya berita di bawah. Tajuknya MAMAK WAISYA vs MAMAK PARIA


Bila Blogger ISA sms abu Nawas semalam Abu Nawas kata yang mungkin Abu Nawas terpaksa bercuti dari berblog untuk seketika kerana isteri Abu Nawas kini dalam rawatan di hospital.

Tapi bila Abu Nawas baca berita ni Abu Nawas sudah tak boleh tahan nak ketawa walaupun betul2 tengah bersedih di saat ini.

Kah kah kah.. Apa yang orang India ni merepek kah kah kah..dia bukan melayu tapi mengaku melayu kah kah kah.. dia ni mamak bukan pakcik kah kah kah.

Pi la kat mana pun orang akan panggil dia ni mamak kah kah kah tapi apa pasal dia mengaku melayu? Kah kah kah

Inilah dia manusia yang tak pernah berbangga dengan bangsanya sendiri. Inilah dia manusia yang berbangga dengan bangsa yang dia tidak ada kena mengena denagn dirinya... Apakah hina sangat bangsa India itu sehinggakan sudah tak sanggp mengaku bangsa sendiri dan sanggup pula mengaku dirinya melayu.

Di mana mulianya bangsa melayu dengan bangsa lain? Buakankah Tuhan jadikan semua kaum dan bangsa tidak ada bezanya,

Sudahlah tak mengaku bangsa sanggup pula menjadi pengkhianat bangsa sendiri. Bukankah Ambiga itu sama bangsa dengan mamak ini? Yang membezakan hanyalah agama mereka tetapi mereka teteap dari kaum yang sama iaitu India.

Tapi kalau diihat dari perwatakan kesimpulan yang boleh di buat ialah Ambiga dan mamak ini datang sini dengan kapal yang sama namun Ambiga duduk di dek kapal yang atas tapi mamak ni duduk di bahagian bawah kapal yang paling bawah.

Kalau mengikut kastanya bolehlah di ketegorikan mamak ini Pariah kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve