To Live Is to Die

free counters

Rabu, 27 Julai 2011

TOK GURU NIK AZIZ BUAT KENYATAAN KECOH LAGI, PAS TIDAK AKAN BERTANDING DI PASIR MAS


Pas Kelantan hari ini telah membuat keputusan untuk tidak bertanding di kerusi parlimen Pasir Mas dalam PRU akan datang ini. ini adalah kerana untuk memberi kemenangan percuma kepada panglima jihad untuk terus menduduki kerusi tersebut sehingga akhir hayatnya sebelum PRU yang ke 14.

Menurut jurucakap Pas kelantan keputusan itu di buat adalah kerana tidak mahu memalukan panglima jihad kerana jika ada pertanding di kerusi parlimen tersebut sudah tentu panglima jihad akan kalah teruk kah kah kah kah.

Ini bukan berita Tok Guru Nik Aziz tapi ini adalah berita Tok guru Abu Nawas wali yang paling karomah di nusantara ni kah kah kah

Kalau Behaim Geli kalah kat Pasir Mas mana di mau pergi pulak? Kah kah kah. Tak kan dia nak kawan dengan Hindu Padang Serai atau dengan cina Nibong Tebal atau pun dengan cina wangsa Maju. Berahim Geli anti cina dan hindu kah kah kah.

Itu pasai ini hari anak buah Berahim Geli sudah kasi keluaq ini kenyataan :-
Panglima Jihad sudah susah hati bila PRU makin dekat. Panglime Jihad tau yang dia tak akan menang kembali untuk kerusi Pasir Mas sebab tu dia sudah bodek sama Pas cakap mau sokong sama Pas kah kah kah.

Tapi panglima jihad kasi syarat Pas mesti keluaq PR baru panglema jihad mau sokong. Kah kah kah. Ini sudah lawak jenaka tahap polis Malaysia kah kah kah. Berapa banyak orang yang panglima jihad ada yang boleh undi sama Pas kah kah kah. Semuanya sudah lari lintang pukang bila dengaq nama Ambiga kah kah kah.

Yang sebenarnya paglima jihad nak menang percuma dekat pasir Mas. Mau tanding tiket Umno pun tak boleh sebab panglima jihad sudah kena murtad dari umno kah kah kah. Mau tanding tiket Pas, pas sudah tau panglime jihad kaki penipu kah kah kah.

cara paling senang untuk menang ialah sekali lagi tipu sama pas. Dulu panglima jihad cakap sama Tok guru mau duduk atas tangga rumah parti Tok Guru sajakah kah kah. Tok Guru yang bijaksana pun percaya cakap panglime jihad lalu kasi Pasir mas sama panglima jihad kah kah kah.

Hari ni panlima jihad mau tipu lagi. Dia cakap mau sokong sama Pas kalau Pas bertanding banyak kerusi. Yang sebenarnya panglime jihad mau cakap sama Pas lawanlah di 130kerusi tapi jangan lawan 131 kerusi sebab kerusi yang ke 131 itu adalah kerusi parlimen Pasir Mas kah kah kah....

Blackend Is The End

Dyers Eve