To Live Is to Die

free counters

Khamis, 4 Ogos 2011

BERITA TERKINI :ANWAR JATUH DAN PITAM SELEPAS BERSAHUR DI RUMAH NURUL IZZAH,

Ketua pembangkang Anwar Ibrahim telah di masukkan ke hospital sebentar tadi kerana jatuh di hadapan rumah anaknnya Nurul Izzah sewaktu beliau baru selesai bersahur..

Kejadian yang tidak di duga itu sempat di lihat oleh seorang wanita separuh umur yang kebetulan sedang berjogging di situ.

Sehingga berita ini di tulis Nurul Izzah telah memaklumkan kepada Abu Nawas bahawa bapanya sudah tidak dapat di selamatkan lagi. Ini adalah berdasarkan laporan doktor yang di terimanya di bawah ini :-

kah kah kah..ini buklan laporan doktor tapi ini laporan puak2 panglima jihad berahim ali kah kah. Berahim Ali dan puak2nya sudah panas hati sebab macam2 bikin tapi orang semua main gelak2 saja kah kah kah.

Hari tu mau jihad dengan ambiga tapi bila ambiga datang berahim ali lari lintang pukang kerana takutkan Ambiga kah kah kah. Lepas tu Berahim Ali nak kasi budak2 UiTM piala syok sendiri kah ah kah.

Semua serba tak kena, bikin itu orang gelak bikin ini orang gelak kah kah kah. Hari ini Berahim Geli dengan panlima jihadnya nak hantaq memo pulak pada agong tapi apa pasal hantaq dekat pintu pagaq saja. Tak kan pahlawan jihad barisan hadapan nak jumpak agong pun kat pintu pagaq saja kah kah kah. Itu bukan panglima jihad tapi itu namanya anjing kurap kah kah kah.

Ambiga yang menderhaka pun boleh lepak2 dengan Agong tapi Berahim Ali dan pahlawan jihad cuma boleh jumpak agong kat pintu pagaq saja kah kah kah.

Lawak lawak sambil lawak sambil kesian kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve