To Live Is to Die

free counters

Isnin, 8 Ogos 2011

DR HASSAN ALI SERAHKAN SURAT PERLETAKAN JAWATAN SEBGAI EXCO KERAJAAN SELANGOR


Dr Hassan Ali yang juga exco kerajaan negeri Selangor telah menyerahkan surat perletakan jawatannya kepada Menteri Besar Selangor selepas sahur pagi tadi..

Perletakan jawatannya itu adalah di sebabkan beliau tidak dapat menjalankan tugasnya kerana sejak isu gereja beberapa orang panglima jihad telah dengan sukarelanya menjadi pegawal peribadinya..
Kah kah kah..apa panglima jihad ni dok bikin lawak, hari tu depa nak berjihad dengan Ambiga tapi bila jumpak ambiga depa semua pakat lari leintang pukang kah kah kah.

Hari ni nak berjihad pertahan Hassan Ali la pulak, nak pertahan dari sapa? dari paderi ka? kah kah kah. Berani ka panglima jihad ni nak lawan dengan paderi?

abu Nawas cuma nak pesan 1 saja kat Hassan ali, kalau nak join dengan paglima jihad ni satu perkara yang amat penting perlu ada dalam diri. Apakah perkara itu?

Perkara itu ialah stamina.. setiap panglima jihad perlu ada stamina kerana tanpa stamina adalah amat di bimbangi anda tidak dapat berlari lintang pukang bila nampak ambiga kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve